USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Шалені розгроми та запеклі нічиї: п’ятий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

25 Грудня 2022 12:05
У Луцьку відбувся п’ятий тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ, в якому «Тріумф» та «Фенікс» розтрощили суперників. У решті матчів команди не визначили переможців. Матч між «ALL-PARTS» та «Атлетіком» перенесли.

«Тріумф Ярославичі» - «Альянс» (Рожище)

Матч, який подарував найбільше голів у турі, – дванадцять. «Тріумф» з перших хвилин почав відзначатися у воротах суперників. Щоправда, перший тайм не передбачав великого розгрому, завершившись з рахунком 3:1 на користь команди з Рівненщини. А ось гольова вечірка від Ярославичів розпочалася у другому таймі. «Альянс» посипався та зумів відповісти лише двома голами наприкінці гри, яка завершилася з рахунком 9:3 на користь «Тріумфа».

Відзначимо Едуарда Хрипу, який оформив хет-трик за Ярославичі.
«Сенкевичівка» - «Фенікс-ДПЗ»

Ще один матч, що відбувся без інтриги. «Фенікс» вийшов на гру не дуже зібраним, і вже на третій хвилині Шитов забив у власні ворота, не порозумівшись з воротарем. Але далі ДПЗівці не помітили суперника, який досі не здобув жодної перемоги в чемпіонаті, та за два тайми наколотили вісім голів, але вже у чужі ворота, святкувавши загальну перемогу 8:1.
ФК «Земан» - ФК «Четвертня»

Це був чи не найзапекліший матч туру. Вже у першому таймі команди задали швидкий темп. Рахунок зусиллями Пащука відкрили «пивовари», але «Четвертня» швидко зрівняла, до кінця тайму команди забили у ворота одна одної ще по два голи. На 25 хвилині Роман Козак вивів «Четвертню» вперед. Але «Земан» не хотів здаватися, і на 36 хвилині Гаврилюк зрівняв рахунок, оформивши дубль та встановивши остаточний рахунок гри – 4:4.
«Samyrai» - «ЕМД Волинь»

Ще один матч з інтригою в турі. «Самураї» – команда, яка має найбільше нічиїх в чемпіонаті. Тож у цій грі вони хотіли збільшити число в графі перемоги. Павло Романюк відкрив рахунок на 5 хвилині, але через хвилину «медик» Монашко зрівняв рахунок. Після цього «самураї» знову вийшли вперед.
Переможний рахунок тримався до останньої хвилини, але Шпаковський підтвердив реноме найкращого бомбардира чемпіонату, подарувавши «ЕМД-Волинь» нічию – 2:2.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus