USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В обох лігах з’явилися одноосібні лідери: третій тур Чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

11 Червня 2023 15:53
У Луцьку завершився третій тур другого етапу Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. І у Першій лізі, і у Вищій лізі з’явилися свої фаворити, які за три тури не втратили жодного очка. Однак інші команди дихають їм в спину і в разі помилки готові скористатися шансом, аби обігнати конкурентів

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до вашої уваги огляд третього туру Чемпіонату Волині.

Читати ще: Веселий футбол у «вишці» та нулі в Першій лізі: другий тур чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

ПЕРША ЛІГА

«ЕМД Волинь» – «Агромат» (Луцьк)

У матчі між «ЕМД Волинь» та «Агроматом» боротьби не вийшло. Фаворити першої ліги сухо розтрощили «медиків» з рахунком 6:0. Відзначимо, що «Агромат» у цьому матчі підсилив Максим Сасовський. Нині саме «агроматівці» з максимальним показником у 9 очок очолюють турнірну таблицю Першої ліги. «Медики» у трьох іграх поки не перемагали – дві нічиї, одна поразка.
«Samyrai» – «Альянс» (Рожище)

Попри те, що рахунок відкрив «самурай» Павло Романюк, рожищенці не лише зрівняли рахунок, але й вирвалися вперед – 1:3. А далі «самураїв» повів за собою Олександр Халик – на останній хвилині першого тайму він відквитав один гол, а на початку другої половини зрівняв рахунок. Другий тайм був повністю за «самураями», якій й святкували перемогу (7:4). Три очки дозволи їм закріпитися на другій позиції.
«Неріс Авангард» – «Ветеран Струмівка»

Ці команди влаштували справжній трилер на штучному газоні, почергово виходячи вперед та зрівнюючи рахунок. Але «Неріс» виявився настирливішим та забив на один гол більше – 4:3. Завдяки цій перемозі «Неріс» нині посідає третє місце у турнірній таблиці.
ВИЩА ЛІГА

ФК «Земан» – «Четвертня»

«Пивовари» несподівано для себе зуміли завоювати лише одне очко в двох матчах, тож прагнули «покусати» лідера «Четвертню». Однак фаворит Вищої ліги в першому таймі лідирував 2:0, а на початку другої половини забив і третій м’яч. В останні 10 хвилин «Земан» зумів скоротити відставання до мінімуму, але сил на те, щоб зрівняти рахунок не вистачило – 2:3. У «Четвертні» максимальний показник 9 очок та перше місце в турнірній таблиці, «Земан» іде останнім.
«Сокіл» – ФК «Олімп»

Один з найцікавіших матчів туру за своїм змістом та перебігом подій на полі. Обидві команди демонстрували хороший мініфутбол. Але на старті гри «олімпійці» вирвалися вперед та до кінця зустрічі не віддавали перевагу, перемігши з рахунком 2:5. Відзначимо хет-трик у виконанні Івана Бандури, який разом з Сергієм Мельничуком з «Четвертні» очолює гонку бомбардирів – по 5 голів. Завдяки перемозі «Олімп» піднявся на друге місце.
«ЛуцькЦентр» – «Дубнівська»

Дербі між районами Луцька, яке закінчилося зовсім не по-дербійному. Команди зіграли матч без воріт, не забивши жодного голу в зустрічі – 0:0. Нині команди розділяють четверте та п’яте місце, маючи в активі по два очки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus