USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шацьк працюватиме з польським містом Влодава

29 Січня 2016 21:00
Делегація Шацького району в рамках партнерської двосторонньої співпраці відвідала із робочим візитом місто Влодава, що у Республіці Польща. До складу делегації увійшли голова Шацької районної ради («Українське Обєднання Патріотів – УКРОП) Сергій Карпук, голова райдержадміністрації Ігор Корольчук, Шацький селищний голова Сергій Віннічук та директор міського будинку культури селища Шацьк Ніна Вирович.

Поїздка була здійснена із метою укладання Договору про спільну партнерську діяльність між Міською міною Влодава Республіка Польща та Шацьким районом, - інформують у прес-службі УКРОПу.

В Договорі зазначено, що суть цієї міжрегіональної співпраці у встановленні тривалих відносин між державними установами, органами місцевого самоврядування та громадянами Польщі та України.

Під час зустрічі керівництва Шацького району із бургомістром міста Влодава Вєславом Мушинським та депутатським корпусом міської ради обговорили питання у галузях освіти, культури, спорту та туризму.

Делегація Шацького району також зустрілася із віце-старостою Влодавського повіту Адамом Панасюком щодо питань міжнародної співпраці та спільних проектів, зокрема Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

«Для здійснення цієї Програми необхідно, аби дві країни домовилися про підготовку однакових проектів, наприклад у сфері освіти. В такому випадку до цих проектів можна залучити кошти з Європейського Союзу, а це близько 90 % фінансування. Тому ми шукаємо таких партнерів, як Міська Гміна Влодава, з якими можна працювати у цьому напрямку», – зауважив голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

В результаті зустрічі запланували візит польської делегації на чолі з віце-старостою Влодавського повіту в Шацький район, під час якого обговорять можливість придбання пожежно-рятувальної машини для селища Шацьк.

Фото з офіційного сайту Шацької РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus