USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шацькому району доведеться виживати за рахунок інвестицій

15 Липня 2008 12:25
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк чесно зізнався, що не допоможе Шацькому району з фінансуванням багатьох проблем. Під час особистого прийому в цьому районі пан Романюк зазначив, що 2008-го кошти з держбюджету будуть спрямовані лише на основні об’єкти – лікарні та школи. Про це інформує 15 липня репортер «Волинських Новин».
 
Губернатор відхилив прохання профінансувати ремонт районного Будинку культури, закупівлю крісел у клубі, облаштування автостоянки та багато інших. Натомість Микола Романюк запропонував залучати інвестиції, а не випрошувати гроші у держави. Краще передати певний об’єкт у приватну власність, і тоді ремонтом та облаштуванням його буде займатися підприємець. Як вважає пан голова, приватник забезпечить належні умови утримання об’єкта й робочі місця. До того ж кошти від податків надходитимуть до місцевого бюджету.
 За словами голови Шацької райдержадміністрації Леоніда Кислюка, на сьогодні у районі зареєстровано десять привабливих інвестиційних ділянок на 2008-2012 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus