USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Шацький район мав стати зоною, вільною від мисливців?

18 Вересня 2009 14:13
Депутат Волиньради Іван Смітюх запропонував аби один із районів Волинської області став вільним від полювання. Якби депутати підтримали його пропозицію, Шацький район став би зоною, вільною від мисливців. Про це йшлося під час тридцять другої сесії Волиньради, – інформує 18 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Також пан Смітюх запропонував зменшити у хронологічному вияві час надання в оренду мисливських угідь до 5 років. Таку думку він мотивував тим, що невідомо, що може статися за кілька років, тому п’ятирічний термін є оптимальним. Накласти мораторій на полювання у Шацькому районі він запропонував хоча б на кілька років. Обранець волинської громади Олег Кіндер поцікавився на кого в такому випадку накладення відповідальність і контроль. Депутат Іван Смітюх відповів: «На Вас».
 
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк зауважив, що це питання є досить принциповим, адже із питання мисливських угідь було проведено 5 чи 6 робочих зустрічей. У висновку пропозиції пана Смітюха не була підтримана. 
 
Загалом, питання про надання мисливських угідь у користування виявилося досить дискусійним. Основними учасниками дебатів стали депутат Олег Кіндер та інші депутати. Запитання, які озвучувалися у залі переважно стосувалися двох проектів вішень, які були роздані депутатам, різниці між цими двома проектами, розгляду проектів у комісіях, підписах на них. У підсумку рішення про надання у користування земельних угідь було прийняте. За підтримку цього питання проголосувало 44 депутати. Зауважимо, що мисливські угіддя надані на термін у 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 17:55
Вітаю Волинських Лозинських! Грицюк, вірний послідовник традицій БЮТ.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2009 00:11
На продовження теми раджу прочитати статтю Яка доля чекає на «перлину» Волині? http://newslive.com.ua/?p=2593 Де знову волинська влада замішана

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus