USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ще один воєнний злочин Росії»: Зеленський – про обстріл Краматорська

8 Квітня 2022 23:13
Володимир Зеленський засудив ракетний удар по Краматорську, запевнивши, що винних притягнуть до відповідальності.

Про це йдеться у зверненні Президента України за підсумками 44 дня війни.

«Російські війська сьогодні вранці нанесли ракетний удар по Краматорську. Загинули 38 людей, ще 12 померли в лікарнях. Це черговий воєнний злочин Росії», – сказав він.

Як зазначив, російські пропагандисти, поспішаючи перекласти відповідальність за це на Україну, випадково видали винуватість Росії. Низка ЗМІ, серед яких, наприклад, Риа-Новости, опублікували новину про нанесення удару на Краматорськ ще тоді, коли ракети були в повітрі.

Читати ще: Росіяни сплановано вдарили по вокзалу Краматорська «Точкою-У». Опублікували докази

Усі провідні держави світу вже засудили удар по Краматорську, заявив президент.

«Як і масові вбивства в Бучі, як і багато інших воєнних злочинів Росії, ракетний удар по Краматорську має стати одним зі звинувачень на трибуналі, який обов’язково відбудеться», – додав президент.

«Усі сили світу будуть спрямовані на те, щоб встановити похвилинно, хто і що робив, звідки ракети і хто які накази віддавав. Відповідальність неминуча», – сказав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus