USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

Що буде із Сапалаївкою у Луцьку після розчищення річки

19 Лютого 2014 08:00
Після очистки річку Сапалаївку й надалі утримуватимуть у належному стані. На це навіть виділили кошти з міського бюджету. Про це 18 лютого розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда, повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Анатолій Гламазда нагадав, що у Луцьку за державний кошт розчистили русло Сапалаївки. Наразі тривають підготовчі роботи для чистки Теремнівських ставків. Проте важливо і надалі утримувати водойми в належному стані.

Тож, приймаючи бюджет міста, зі слів посадовця, передбачили кошти й на це.

Планується, що роботи виконуватиме комунальне підприємство «Спецкомунтранс». Буде працювати бригада, яка коситиме бур’яни, очищатиме русла від дерев, вийматиме з води сміття. Адже особливо проблемними є місця розташування комунікацій, де під час повеней затримується різний непотріб, а з часом там з’являється неприємний запах.

Так, утримання в належному стані русла річки сприятиме тому, що воно надалі не замулюватиметься і вода не буде застоюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
42 Показати IP 19 Лютого 2014 08:05
Браво ровенчанам! Львов, Тернополь, Франковск - молодцы, сейчас каждый ствол и каждый патрон на счету. Все боеспособные парни должны встать на защиту своего народа. А что наш Луцк? Будем обезоруживать шакалов, или жуем сопли?
42 Показати IP 19 Лютого 2014 08:16
коментар було видалено
володимир до 42 Показати IP 19 Лютого 2014 08:50
у Луцьку завжди жили толерантні та виховані люди а різним провокаторам не місце в нашому місті
Директор зоопарка Показати IP 19 Лютого 2014 09:52
Накунец-то посетив Теремнивски Сауны мы сможем после парилки окунуться в чистом пруду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus