USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сапалаївку у Луцьку не облагороджуватимуть ще два роки

22 Липня 2014 19:00
Аби приступити до облагородження території навколо річки Сапалаївка, то необхідно, щоб із мулу, який витягнули на поверхню, вийшла вода.

Про це розповів під час виступу в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» Луцький міський голова Микола Романюк вчора, 21-го липня.

«Зараз відбувається розчистка русла Сапалаївки від моста на вулиці Шопена до Теремнівських ставків. Усе це має рік полежати, щоб з нього вийшла вода і можна було його вивозити чи розгортати», - розповів Романюк.

Нагадаємо, що в Луцьку взялися й далі розчищати Сапалаївку. Це вартує міському бюджету майже 5 мільйонів гривень. Роботи вже розпочалися й триватимуть до осені 2015 року.

Тому розчищати мул із берега річки будуть не раніше як в 2016-му році.

Луцький міський голова додав, що зараз вносять зміни у комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька», які будуть повністю відповідати за русло річки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Карабас Барабас Показати IP 22 Липня 2014 19:42
Але й Буратіно гонить!!!!!!!))))))))))))))) Ну молодець, справжній комсомольський лідер на букву П.
Лучанин Показати IP 22 Липня 2014 20:23
Правильно роблять.Хто проти,певно по молодості.А я добре пам'ятаю колір водички в 70роках, і неповторний аромат..Одне треба,ще відловити всі незаконні скиди.як в Теремно труби на ставку тирчали..Річка гарна,з чистою водою..була.Люди загадили,люди мають і почистити..Підтримую владу..в цьому..
гідра метео Показати IP 23 Липня 2014 07:40
Дозволю підказати пану меру, що за два роки не вода піде з мулу, а мул змиє в Сапалаївку дощами і снігом. Тобто, говорячи людською мовою, все можна буде починати спочатку. Ця "робота" "ефоективного управлінського менеджменту" ім. М.Романюка може тривати ВІЧНО. Тєма просто СУПЕР!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus