USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Що буде замість паспортного столу в Луцьку

4 Лютого 2015 10:19
Паспортний стіл переїздить у ЦНАП, де й видаватимуть біометричні паспорти. Приміщення, розташоване на вулиці Кравчука, планують обладнати під амбулаторію сімейної медицини та бібліотеку.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 4 лютого.

Нагадаємо, паспортний стіл ще торік частково переїхав до ЦНАПу. Згодом планується остаточний переїзд установи.

Так, зі слів міського голови Миколи Романюка, амбулаторію, яку планували відкрити на вулиці Гордіюк, перенесуть на вулицю Кравчука. В приміщення паспортного столу, крім того, планують перенести і бібліотеку, розташовану в ДНЗ № 19. А там, своєю чергою, обіцяють відкрити додаткову групу.

До слова, стало відомо й про долю проектів щодо розвитку первинної медицини за кошти Світового банку. Так, відповідно до змін фінансування, за ці гроші реалізують цьогоріч один проект замість запланованих двох. Зокрема, облаштують амбулаторію на вулиці Наливайка. А ось на амбулаторію на Рівненській фінансування Світового банку на цей рік не передбачено. Однак, переконують у міськраді, цей проект не скасували, а просто відклали на рік.

Крім того, міська рада планує облаштувати амбулаторію на вулиці Стрілецькій. Її хочуть влаштувати в приміщенні, частина якого поки що належить залізниці. Однак, структурні підрозділи міськради розпочинають роботу, аби це приміщення залізниця надала його в комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 11:55
Между прочим. страны шенгенской зоны не выдают визы украинцам по новым биометрическим паспортам.
сява до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 13:33
ти прав
Волинянам до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 13:39
Люди, я Вас благаю, читайте книжки...., прошу!!! Чому в нас так масово дибілізована країна??? Ну ось що це за мова? За писанина???? Ну хто Вам дасть виїхати закордон лише з біометричним паспортом сьогодні чи в тому ж травні цього ж року??? Включайте логіку, ну якщо вона є...,вле де там є..., подивишся за те як Волинь голосує, то хочеться.... ридати!!!
Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 13:22
Ну знаєте нам ще не вистачає бібліотек та їх у Луцьку з філіами 20 штук. Хто ходить до цих бібліотек, одиниці студентів.А скільки сидить бібліотекарів,які нічого не роблять сотні,А яка у них велика зарплата, як у шахтарів. Їх закривати потрібно, а не відкривати бібілотеки
Лучанка до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 13:32
Яка маячня!! Та у бібліотеки треба направляти молодь, бо вона сьогодні взагалі незнає, що таке книжка і для чого їх читають. Звичайно, інтернет для тих, хто допитливий відкриє багато доріг до знань. Але ж є і такі діти, і дорослі, яким комп*ютери не по кишені - то тоді бібліотека їх основний провідник по життю. Вже й так барів більше ніж хлібних магазинів!
Лучани до Анонім Показати IP 4 Лютого 2015 13:37
це пише хто з паспортного,у кого забирають "Все"=), 100%! МАРАЗМ, радій, що ще не сидиш на зоні....
Приколіст Показати IP 4 Лютого 2015 14:12
А чого тоді Комунальні приміщення по вуліці Відродження - продаються тишком нишком, які на порядок більше підготовлені під медзаклади. Чи треба освоїти бюджет, реконструкція і всяке таке?
Джулія Показати IP 4 Лютого 2015 15:42
А конкретну дату переїзду написати забули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus