USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Що дає «Волині» перемога у матчі з «Карпатами»

16 Березня 2015 17:15
Перемога «Волині» дозволила луцькій команді піднятися у турнірній таблиці і зав`язати боротьбу за місце у єврокубках. Статистика свідчить, що від вересня 2002 року лучани у Львові «Карпатам» більше одного голу не забивали. Цього разу забили і впевнено перемогли. Не дивно, що «Тренером 17-го туру» за версією UA-football став Віталій Кварцяний. Про це інформують у прес-службі клубу.

ДИВІТЬСЯ, ЯК «ВОЛИНЬ» ВИГРАВАЛА У «КАРПАТ». ЕМОЦІЇ

Крім того, відзначив сайт й гру Богдана Шуста.

Його потрапляння в збірну туру обгрунтували так: «Новий голкіпер «хрестоносців» привніс в оборонні дії «Волині» впевненість. Шуст за кілька тренувань знайшов взаєморозуміння з партнерами. Сергійчук виходив з Богданом віч-на-віч, Швед, Карноза і Кожанов стріляли по воротам, а Худобяк пробивав пенальті, але ніхто із львів`ян забити не зміг. І хоча двічі в матчі із «Карпатами» за Шуста зіграли стійки, це не зменшує заслуг кіпера лучан».

Відзначимо, що відбитий у п'ятницю одинадцятиметровий штрафний удар став вже четвертим в кар'єрі Богдана, всього йому били пенальті 9 разів.

Шуста у власну символічну збірну туру зарахував й сайт Footboom. Журналісти справедливо відзначили, що «Шуст перебрався у «Волинь», аби грати, і з цим досвідчений голкіпер не прогадав. Він впевнено дивився у грі проти «Чорноморця», а в дербі взагалі став еталоном неприступності воріт команди Кварцяного». Апогей «непробивності» Шуста – відбитий ним пенальті за рахунку 0:1 на користь «Волині».

Footboom викликав у свою збірну 17-го туру й Артема Шабанова. Попри те, що Артему інколи перепадає на горіхи від тренерів, але наразі він гравець овновного складу, а в західноукраїнському дербі грою довів, що не дарма Віталій Кварцяний довіряє 23-річному гравцю. «Артем провів чудовий перший тайм, разом із Жунічем виграв багато боротьби і не дозволив львів`янам хоч якось загрожувати воротам Шуста. Слабка гра Гуцуляка, Сергійчука і Карнози у багато чому й заслуга Шабанова. А в другій половині другого тайму Артем ще й врятував команду, вибивши круглого з лінії воріт після удару Шведа», - відзначає видання.

Найбільший футбольний портал країни Football.ua підтримав колег і також записав у власну збірну туру Артема Шабанова. Обгрунтовується вибір тим, що дві третини матчу Волинь мусила втримувати переможний рахунок і допомогла команді у цьому впевнена гра центру захисту. "На пару з Жунічем Шабанов відіграв здорово, практично без серйозних помилок", - пише Football.ua. До слова, пара Шабанов-Жуніч виграла 18 з 19 своїх єдиноборств в обороні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пора Показати IP 17 Березня 2015 09:14
Вже не можу дочекатись Ліги Європи в Луцьку!!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus