USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що думає про гру «Волині» проти «Чорноморця» Кварцяний

8 Березня 2015 17:50
У жінок все вдасться, на відміну від останньої гри «Волині». Так привітав панянок із весняним святом та воднчас прокоментував гру лучан проти одеського «Чорноморця» головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний. Окрім того, розповів, що думає про кожного із гравців.

Олександр Бабич, головний тренер «Чорноморця»:

– Гра видалася нічийною, але ми прагнули перемогти. У роздягальні я побачив засмучених хлопців. Це радує. Раніше ми розмовляли, аби не програти майбутній матч. Тепер налаштовуємося на кращі результати, рухаємося у правильному напрямку. Наші новачки зарекомендували себе з хорошої сторони. Хто хотів піти з команди – той пішов. Хто прагнув лишитися – лишився. Боргів у команди немає. «Чорноморцю» виплатили кошти за січень. Грошей вистачає на переїзди, харчування та на преміальні.

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

– Перш за все, вітаю представниць прекрасної статі з 8 Березня. Бажаю їм щастя, здоров’я, кохання. У жінок все вдасться, на відміну від останньої гри «Волині». Інтуїція підказувала мені, що матч складеться саме так, але, звісно, сподівався на перемогу. Прикро, що не виграли. Нанесли більше тридцяти ударів по воротам, однак воротар одеситів діяв правильно. Мабуть, Юрій Мартищук доводив мені своєю грою, що я колись, у «Кривбасі», дарма не взяв його у команду. Молодець!

Я прогнозував, якщо повільно розвиватимемо атаку – «моряки» швидко відійдуть в оборону. Треба грати швидше. У нас немає Сачка, Сіанкама, Мітіча, які внаслідок довгих подач створювали гольові моменти. Самі знаєте, робимо команду з тими гравцями, що є в наявності.

Ми надто поспішали забити, приймали чимало невірних рішень. Бачили, що робив Кобахідзе? Він не знайшов у собі сил, аби сконцентруватися на останніх хвилинах. Бабатунде добре проходив, а потім падав. Питаю його: «Що таке?». Відповідає: «Ноу баланса». Який він мав на увазі «баланс» я так і не второпав. Бабатунде, Ерік та Кобахідзе є гравцями своїх збірних. То що тоді говорити про інших виконавців…

Ми хочемо скласти конкуренцію командам-лідерам. На це ще є шанси, але сьогодні потрібно було перемагати. Арбітр судив, як завжди, дивно. Хто би не впав – він відразу свистить. Це погано… Щоби забити при такій масивній обороні варто грати технічно, агресивно. Сьогодні я розраховував на майстерність Матея. Він може дуже сильно зіграти. Однак ви бачили як він втікав з чужого штрафного майданчика. Ще не встиг прийняти м’яча, а вже боявся отримати по ногам. З таким відношенням закінчить кар’єру через рік, виступаючи на першість бухарестської бані. Так грати не можна. Я сказав Флорентину, що він, якщо так продовжуватиме, більше виходити на поле не буде. Ставитиму Хомченка. Він може щось створити, приймає нестандартні рішення. Вчора Вітя сильно зіграв за дубль. Шкодую, що не випустив його на заміну раніше. Я сподівався на зіграність обох румунів, проте Матей мене розчарував. Футболіст без злості – не футболіст. Наші новачки відіграли більш-менш нормально. Шуст помилився тільки раз, а у цілому виглядав добре. Шарпар теж непогано відіграв.

Щодо Папи Гуйє. Нам завжди симпатизувала його гра, але у нього вагомий контракт. Ми не в змозі задовольнити його фінансово. У «Дніпра» серйозніші амбіції, більший бюджет. Тому не дивно, що Папа після Харкова опинився не у Луцьку, а в Дніпропетровську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus