USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що робитиме новостворений сервісний центр при МВС

15 Грудня 2015 14:10
В Луцькому сервісному центрі розповіли про специфіку роботи, яку виконуватиме їхня структура. Про це пише «ВолиньPost».

15 грудня виконувач обов’язків директора Регіонального сервісного центру МВС в області Юрій Віскунов на прес-конференції розповів про те, як діятиме оновлена структура і яким чином нові методи роботи полегшать життя власникам автівок.

Відтак, стало відомо, що, на противагу колишнім МРЕВ, сервісний центр буде оперувати всіма можливими сервісами, які буде надавати МВС – не тільки те, що пов’язане з автомобілями, але й те, що пов’язане з паспортними послугами.

Відтепер не потрібно буде їхати в Київ, щоб отримати для своєї автівки номерні знаки, їх можна буде отримати в регіональному сервісному центрі.

Також завдяки нововведенням водії, які купують чи продають авто, замість довідки-рахунку, самостійно заповнюють три екземпляри договору купівлі-продажу - це заощадить їм 30 гривень. У новоствореному центрі лише фіксуватимуть це та перевірятимуть транспортний засіб по базах.

Волинський регіональний сервісний центр при МВС працюватиме замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділень ДАІ. Тут можна буде замінити посвідчення водія, перереєструвати транспортний засіб, зареєструвати перевезення небезпечних вантажів.

В майбутньому, заради спрощення і покращення надання якості послуг, в сервісному центрі планують встановити електронну систему черг. Бланки договорів, які можна взяти в сервісному центрі безкоштовно, можна буде заповнити й вдома, єдине – підписувати їх потрібно буде в присутності адміністратора (інспектора).

Також під час оформлення документів на автівку власнику пропонуватимуть добровільну послугу з експертизи транспортного засобу на предмет виявлення переварених чи перебитих номерів автомобілів. Ця послуга буде коштувати приблизно 200-300 гривень. Незважаючи на те, що це добровільна послуга, можливо, як виключення з правил, експерт, який матиме підозру щодо пребитих номерних знаків, може наполягати на тому, щоб те чи інше авто пройшло експертизу.

Наразі в сервісному центрі проведуть конкурсний відбір на заміщення певних посад. Проте запевнили - вимоги до претендентів на посади будуть високими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 16 Грудня 2015 14:15
нічого там не міняється ті самі рішали ті самі мусора ті самі хабарі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus