USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що відомо про долю айтішника, який понад пів року тому загадково зник у лісі на Волині

8 Грудня 2021 14:15
Понад сім місяців рідні не втрачають надії і продовжують пошуки зниклого ще у травні цього року 48-річного працівника галузі IT Ярослава Стречина, який приїхав зі столиці навідати стареньку матір у село Луків Ковельського району та зник безвісти під час прогулянки лісом поблизу батьківської оселі. На якому етапі нині пошуки волинянина та що вдалось встановити?

Про результати пошуків станом на 8 грудня 2021 року Інформаційне агентство Волинські Новини поінформувала двоюрідна сестра чоловіка Наталія Ільчук.

Читати ще: Пішов до лісу і не повернувся. На Волині за загадкових обставин зник айтішник, який приїхав з Києва у гості до родичів

Нагадаємо, 2 травня 2021 року зник 48-річний Стречин Ярослав Георгійович, який приїхав з Києва до смт Луків Ковельського району до родичів на Великдень. Близько 20:00 год. він пішов до лісу в урочище «Кумар», що неподалік домівки, куди часто ходив по приїзду, в напрямку села Руда, та не повернувся. Ярослав Стречин – батько трьох дітей, двоє із них уже дорослі. Найменшій донечці – сім років.

«На жаль, з тієї миті, як Ярослав зник безвісти минуло понад пів року, а й досі про його місцеперебування нічого невідомо. Жодної зачіпки. Ніде ніхто нічого не бачив. Зверталися й у монастирі, але безрезультатно. Була людина й зникла. Чесно кажучи, сподівалися, що у грибний та ягідний сезон у лісах буде багато збирачів і можливо його все-таки знайдуть. Але ні…» – розповідає пані Наталія.

Читати ще: Шукали навіть у монастирі. Що відомо про долю айтішника, який зник у лісі на Волині

З слів жінки, оскільки два паспорти чоловіка – закордонний та український – лишилися вдома, то й версію про перетин ним кордону також відкидають.

Родичка волинянина зі смутком каже, що поки не знайшли тіла Ярослава, то жевріє слабка надія, що він може бути живим, адже особу вважають зниклою безвісти до моменту припинення її розшуку у порядку, передбаченому законом.
Усіх, хто має хоча б якусь інформацію щодо можливого місця перебування чоловіка, просять телефонувати на гарячу лінію «102» або на номер 063-477-75-56.

Інформаційне агентство Волинські Новини нагадує прикмети зниклого чоловіка: високий (188 см), світло-русявий, з бородою, коротко стрижений. Був одягнений в синю куртку та джинси, чорну футболку, чорні черевики.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Небайдужий Показати IP 8 Грудня 2021 15:04
Інопланетяни викрали. Я чув що у них брак IT-шників
Міщанка до Небайдужий Показати IP 8 Грудня 2021 16:08
це не смішно
турист Показати IP 8 Грудня 2021 19:07
Справді, загадкове зникнення. І ніяких слідів. Молода, здорова, розумна і красива людина. Як це могло бути?
Теж турист до турист Показати IP 8 Грудня 2021 22:32
Зникнути безслідно дуже навіть можливо.
Коля Показати IP 9 Грудня 2021 10:19
Що тут не ясно? Справа була в Великдень. Коли скрізь повно пяного бидла. Далі все ясно.
Слідчий до Коля Показати IP 9 Грудня 2021 10:56
Було б ясно, якби тіло знайшли...
Стас Показати IP 9 Грудня 2021 20:52
48 років це не молодий, може і погано стати а допомогти нікому , звірі можуть труп поїсти , вже не знайдуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus