USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що відомо про стан здоров’я хворого на COVID-19 головного медика Волині

6 Липня 2020 13:18
Повідомили про стан начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА Валерія Руцького, який захворів на коронавірус.

Так, під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 6 липня, розповіли, що на сьогодні посадовець впевнено йде до одужання. Він почуває себе значно краще й знаходиться на лікуванні вдома.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що коронавірусну інфекцію діагностували у керівника управління охорони здоров'я Волинської ОДА. Цю інформацію підтвердили 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 6 Липня 2020 13:56
На страховку мужик працює, маладєц. А вам - лікування за десятки тисяч незрозуміло якими препаратами й нащо вони. Тільки варто туди потрапити
Лучанка Показати IP 6 Липня 2020 15:47
Чому замовчуть інфу, що працівники його відомства хворі на коронавірус, і частина з них, у яких немає симптомів, ходить на роботу. І користуєтьься громадським транспортом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus