USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Що відомо про військового, який випав з вікна в Луцьку

21 Січня 2021 12:47
20 січня військовослужбовець однієї із військових частин повітряного командування «Захід» Повітряних сил ЗСУ, що дислокується на Волині, випав з вікна.

Про це повідомляє пресслужба командування «Захід» у фейсбуці.

«Жодних причин, які передували б загибелі військового не було. Ймовірно, це нещасний випадок. Соціальний стан задовільний, у 2020 році отримав квартиру як учасник бойових дій, половину вартості якої оплатили з міського бюджету. Одружений. Під час трагедії дружина перебувала на бойовому чергуванні», – йдеться у дописі.

Декілька тижнів тому повернувся з відрядження, де виконував обов’язки з доставки матеріальних засобів одному із угруповань Сил оборони.

На час смертельної події військовослужбовець перебував у плановій щорічній відпустці. Що стало причиною загибелі, наразі невідомо. Всі причини та обставини з‘ясовуються слідчими правоохоронних органів.

Як повідомлялося, військовий, який випав із вікна багатоповерхового будинку з парашутом, загинув на місці.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Радувець Ларіса Показати IP 21 Січня 2021 13:11
Він і в магазин ходив з парашутом?
Анатолий арий Показати IP 21 Січня 2021 13:47
Йому хтось дав почитати Конституцію України, згідно якої він злочинець?
Народна прокуратура Показати IP 21 Січня 2021 16:44
Нещасний випадок? Чудова версія. Видно, парашут виявився неякісним і не розкрився. Колись читав постанову про відмову у порушенні кримінальної справи, коли дільничний щоб не розслідувати крадіжку коня, написав, що кінь, за словами очевидців, був схильний до бродяжництва, тож його не викрали, а він просто сам кудись пішов
Ого до Народна прокуратура Показати IP 21 Січня 2021 18:17
І вкрадені гуси, зі слів поліції, полетіли у вирій...
Радувець Ларіса Показати IP 21 Січня 2021 19:18
Що значить на бойовому чергуванні??? На передовій? Чи просто пішна на роботу/службу??
Луцьк Показати IP 21 Січня 2021 21:55
радувець Лариса, бойове чергування те і значить
Луцьк Показати IP 21 Січня 2021 22:08
Турки ви хоча б знаєте ,як виглядає парашутний рюкзак,чи хтось з вас був очевидцем коли він випав
Дзвоніть на 102 Показати IP 22 Січня 2021 11:08
Яке там у військових тим більше у жінок в м. Луцьку, бойове чергування, брєд пишуть. Буде сидіти цілий день хрестиком вишивати чи кофту собі в'язати. Буцімто я не бачив, як вони чергують. Ти зайти один з другим в міський відділ поліції на Грибоєдова, буд. 2, - ось там настояще бойове чергування. За добу слідчо-оперативна група у складі: слідчого/чої, оперуповноваженого карного розшуку, представника ДСБзЕЗ, експерта-криміналіста, дільничного по 40-50 разів на пригоди по м. Луцьку виїжджають. А ще необхідно все описати, рапорти, протоколи і пояснення правильно скласти, трупи винести з 5,6,7,8,9 поверхів, наркоманів в стойло поставити, алкашів-злочинців скрутити та у відділок доставити. А кожного ранку у кабінет керівництва вся група йде разом з новою групою, що заступила на доклад. Вибачте, оце бойове чергування, коли не вистачає часу групі, що чергує поїсти.
Тіллерсон до Дзвоніть на 102 Показати IP 23 Січня 2021 00:22
Нічого собі який екшн, а я то думав що в Луцьку, як в Багдаді - тихо і спокійно, а тут таке твориться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus