USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У час пік маршрутки Луцьком їздитимуть частіше

17 Жовтня 2014 14:19
Зміни до режиму руху, кількості автобусів та розрахунковий інтервал руху в години «пік» внесли в одному з проектів рішень виконкому Луцької міської ради.

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Так, згідно із додатком до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2013 №264-1 «Про мережу автобусних маршрутів загального користування у Луцьку», зміни стосуватимуться автобусного маршруту №9а «Полонківська – Липини».

Так, маршрутки цього напрямку рухатимуться у звичному режимі, кількість автобусів на маршруті збільшать до 14-ти, а розрахунковий інтервал руху в години «пік» становитиме 10 хвилин. При цьому пасажиромісткість кожного із транспортних засобів буде не меншою, ніж 32 чоловіка у салоні.

Шлях «дев’ятки» пролягатиме за наступним маршрутом, у прямому та зворотному напрямках: село Липини, автомобільна дорога М-19, вулиця Рівненська, проспекти Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, вулиці Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Ковельська, Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова (Корольова, Ванди Василевської, Ранкова), Молодогвардійська, Полонківська.

Місця міжзмінного відстою - у селі Липини та на вулиці Полонківській. Рух автобусів на ділянці Мамсурова, Ранкова, Ванди Василевської, Корольова, Полонківська, Молодогвардійська, Мамсурова організують в зустрічному напрямку у відповідності до графіків руху з інтервалом руху на цій ділянці у 20 хвилин.

Також на автобусному маршруті №30 сполученням «Володимирська – Підгайці» кількість автобусів на маршруті збільшать до 8, а розрахунковий інтервал руху в години «пік» становитиме 12 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 17 Жовтня 2014 15:47
Нарешті, це було просто необхідно!!!
Циркуль Показати IP 17 Жовтня 2014 16:12
Містом мають їздити великі автобуси з кондукторами через кожні 15-20 хв а не це барахло через 10 Сам принципово маршрутками не їзджу-ходжу пішки і Вам раджу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus