USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Щоб крокувати на параді: міністру оборони в Раді принесли жіночі туфлі

2 Липня 2021 13:08
У Верховній Раді обурилися, що дівчат-військовослужбовців хочуть відправити на військовий парад у День Незалежності марширувати на підборах. Депутати закликають провести службове розслідування, а міністру оборони Андрію Тарану принесли жіночі туфлі на підборах.

Про це пише видання «Сьогодні».

На сьогоднішньому пленарному засіданні віцеспікер Олена Кондратюк і ще кілька депутатів виступили проти такого знущання над жінками-військовослужбовцями. Вона нагадала, що на сьогодні у ЗСУ служать понад 31 тис. жінок, із них понад 4,1 тис. є офіцерами. Статус учасника бойових дій отримали понад 13,5 тис. жінок.

«Ви знаєте, як багато жінок надихнулися після цих змін йти і служити у військах. І як можна спаплюжити цю просту ідею натхнення? Це провести військовий парад до 30-річчя нашої незалежності, де військові жінки повинні крокувати на підборах. Цей лютий треш, вибачте, ми побачили на сайті Міністерства оборони. Пане міністре оборони, ви так наближаєте нашу армію до стандартів НАТО?» – сказала Кондратюк.
Дівчата марширують на підборах

Депутати зажадали від керівництва Міністерства оборони провести службове розслідування і доповісти суспільству, хто ухвалив таке рішення, скільки коштів витрачено на закупівлю цього взуття на підборах, і хто понесе матеріальну відповідальність за це.

Але на цьому не закінчилося – жінки-депутати принесли Тарану жіночі туфлі на підборах.
Нагадаємо, Кабінет міністрів затвердив програму святкування Дня Незалежності України. Основним заходом стане військовий парад у Києві за участю іноземних літаків. Також техніку покажуть і в Одесі. Цікаво, що тільки в столиці військові заходи плануються на Хрещатику, Михайлівській площі та на Дніпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 2 Липня 2021 13:12
Не вищий орган влади, а цирк якийсь.
73% до Анонім Показати IP 2 Липня 2021 14:09
Цить порохоботіще. Ми їх вибрали, нам всім і терпіти.
Небайдужий до Анонім Показати IP 2 Липня 2021 14:20
Цирк це ця влада. Цирк це жінки- військовослужбові в туфлях на підборах на параді незалежності. Ні дня без зашквара.
Докотились Показати IP 2 Липня 2021 13:44
Вже й парад за участі іноземних літаків. Незалежність під контролем. Що ми святкуємо і навіщо.
Антонім до Докотились Показати IP 2 Липня 2021 14:08
Святкуємо Незалежність України. Іноземні літаки, це знак солідарності наших стратегічних партнерів, БУДУТЬ і наші літаки і танки. Але ... все що робиться зараз владою, то "самогубство па пріколу".
Докотились до Антонім Показати IP 3 Липня 2021 00:47
Солідарність їхню відчую коли пліч опліч в окопі стануть. А поки загрібають жар нашими руками ще й доять при цьому.
Анонім до Докотились Показати IP 4 Липня 2021 09:13
Доїть нас олігархат, під прикриттям слуг. А якби не США, БРИТАНВЯ, КАНАДА І ЄС, то України вже не було б, ботоксного карлона тоді б нічого не стримало.
Лучанин до Докотились Показати IP 2 Липня 2021 14:16
Ти хочеш контролю"за парєбріка"? В минулі роки на параді приймали участь військові країн НАТО, і не бачу в цьому нічого поганого. Це краще ніж бадоєвській балаган минулого року з сердючкою і Могилевською в труселях.
Докотились до Лучанин Показати IP 3 Липня 2021 00:51
А можна так, щоб ні під кого не лягати. Бо такі як ти, що сьогодні найбільше за нато кричать, завтра перші "за поребрик" побіжать.
Лучанин. до Докотились Показати IP 4 Липня 2021 09:18
Бачу у вас (і у ваших кураторів) величезне бажання залишити Україну сам на сам з російською ордою. Або ще для вас краще було б, що б Україна пересварилася зі всіма, і тоді ви і вам подібні пуйлана хлібом-сіллю зустрічати вийдете. АЛЕ ТАК НЕ БУДЕ, УКРАЇНА БУДЕ В НАТО, а мордор повторить шлях всіх імперій,-розвалиться.
1 до Докотились Показати IP 4 Липня 2021 09:20
Зверніть увагу для прикладу на малееееньку Естонію. паРашія проти неї і пікнути боїться, бо Естонія в Нато. А паРашія проти НАТО є повним "0".
Я мовчу Показати IP 2 Липня 2021 14:12
Країна недоїдає. країна недосипає , скорочують школи та лікарні , скорочують зарплати та пенсії а вони міліарди викидають на паради ,на туфлі
Але до Я мовчу Показати IP 2 Липня 2021 15:30
Не звізди. Ті міліарди йдуть на чергове "велике крадівництво". Н апарад там мінімум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus