USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Щоб запобігти дитячому травматизму: в луцькому Палаці культури зроблять ремонт

6 Листопада 2022 19:20
У комунальному закладі «Палац культури міста Луцька», що на вулиці Богдана Хмельницького, 16, запланували поточний ремонт підлоги танцювальної зали. Тамтешнє покриття – в аварійному стані.

Про це Палац культури повідомляє на сайті Prozorro, де опубліковано тендер на відповідні роботи. Пропозиції від учасників прийматимуть до 16 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 155 тисяч гривень.

Як вказано в тендерній документації, в процесі довготривалої експлуатації дощате покриття підлоги танцювальної зали зазнало значних пошкоджень, що призвело до просідання підлоги та її часткового руйнування. Це створює аварійно-небезпечну ситуацію й може призвести до дитячого травматизму, а також унеможливлює подальшу експлуатацію приміщення.

У результаті обстеження технічного стану підлоги танцювальної зали, спеціальна комісія дійшла висновку, що для забезпечення нормального функціонування Палацу культури та для запобігання дитячого травматизму необхідно в найкоротший термін провести відновлювальні роботи.

Згідно з технічною специфікацією, ремонт включатиме розбирання дерев’яних плінтусів, розбирання дощатого покриття підлоги, розбирання цегляних стовпчиків під лаги, розбирання лаг із дощок і брусків, антисептування брусків, укладання по перекриттю лаг із брусків, улаштування дощатих покриттів і дерев’яних плінтусів, циклювання поверхні дощатих покриттів із лакуванням поверхні та плінтусів.

Усі роботи в танцювальній залі Палацу культури мають закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантійний термін на нове покриття буде становити не менше ніж п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ліпіни Показати IP 7 Листопада 2022 11:57
одінемо вишиванки і будем далі танцювати гопака
Психіатр Показати IP 7 Листопада 2022 12:30
Як так любив Сталін щоб ми були фольклорним племям бабуїнів. Що бабуїн тяжко зрозуміти що я написав, вступай в дискусія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus