USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Щодо екс-лікаря з Волині відкрили кримінальне провадження

14 Вересня 2016 12:53
Щодо колишнього завідувача пологового відділення Іваничівської центральної райлікарні Віталія Послєдніка відкрили кримінальне провадження, - повідомляє БУГ.

Після того, як у Катерини Марчук під час пологів ледь не померла дитина, вона написала заяви у обласну прокуратуру та поліцію. Батьки дівчинки переконані, що винен Віталій Послєднік – лікар, який приймав пологи.

Дівчинка народилася у грудні минулого року в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми.

Неонатальна реанімація дала перше заключення – субдурально-субарахноїдальний крововилив потиличної ділянки зліва.

“При пологах голова була здавлена – інакшого пояснення не маю. Пережили 7 зупинок дихання, одна з яких була в Іваничівській реанімації”, – каже Катерина Марчук.

Віталій Послєднік звільнився за власним бажанням у зв’язку з виходом на пільгову пенсію на початку червня цього року. Своєї вини він не визнає.

“Починають шукати крайнього, родичі клянуть. Хіба я спеціально це зробив би? Чому в дитини голова така велика? Можливо, там якась вада”, – пояснює лікар.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що у подружжя лучан Олександра та Марини після пологів у міському клінічному пологовому будинку помер син. Батьки, які втратили немовля, переконані, що їхню дитину можна було б врятувати, якби вчасно зробили кесарів розтин. Лікарі пологового співчувають парі, проте стверджують, що причиною смерті стала рідкісна серцева патологія, діагностувати яку неможливо, тому шансів на життя у хлопчика не було. Водночас інші медики говорять про те, що хвороба таки діагностується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мама Показати IP 14 Вересня 2016 13:35
Цих хабарників потрібно судити через одного.Можливо тоді відносились до нас,як до людей, а не як до собак.У ветеринарних поліклініках ставлять краще до тварин,як ці лікарі до нас.Якщо не запхнеш в морду бабло,навіть не дивляться в нашу сторону.За що ви їм плватите гроші з бюджету? За що? Вони одержують зарплату невелику, а живуть як на мільйони.І нікому до них нема діла
віра до Мама Показати IP 14 Вересня 2016 16:31
Ти не мама, а щось інше......
1111 Показати IP 15 Вересня 2016 01:40
аз воздам.....
ехххх Показати IP 15 Вересня 2016 01:42
Бідні Іваничі... Так довго терпіли....................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus