USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щомісяця 20 волинських студентів отримуватимуть по 100 гривень від Грицюка

18 Січня 2010 11:56
Розпорядженням голови обласної ради Анатолія Грицюка у 2010 році встановлено двадцять іменних стипендій голови ради студентам вищих навчальних закладів області III-IV рівнів акредитації.
Як повідомили у прес-службі Волинської облради, щомісяця по сто гривень отримуватимуть 11 студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки, 5 – Луцького національного технічного університету, по одному – Волинського інституту економіки і менеджменту, Волинського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом імені В’ячеслава Липинського, Луцького гуманітарного університету, Луцького представництва відкритого Міжнародного університету розвитку людини «Україна».
Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації зобов’язано забезпечити підготовку матеріалів щодо кандидатур на призначення стипендій голови обласної ради за результатами зимової екзаменаційної сесії.
Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на заступника голови обласної ради Бориса Загреву.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus