USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Шестеро вбитих і жодного пораненого у перестрілці в Княжичах – це зачистка, - Стогній

6 Грудня 2016 18:44
В офіційних повідомленнях про перестрілку в Княжичах Київської області є низка нестиковок, - заявив в коментарі виданню "ГОРДОН" екс-радник міністра внутрішніх справ, колишній речник МВС, полковник міліції у відставці, журналіст і телеведучий Костянтин Стогній.

За даними члена колегії МВС Антона Геращенко, оперативні співробітники Національної поліції вистежували злодіїв-домушників в Княжичах. По сусідству в будинку спрацювала сигналізація, повідомив він. За викликом приїхала поліція охорони і затримала тих, хто знаходився в засідці. У події втрутилися співробітники спецпідрозділу КОРД, які відкрили стрілянину.

Четверо з п'яти загиблих правоохоронців були розстріляні в машині, на якій прибули співробітники поліції охорони, хоча вона була маркована, заявили в обласному управлінні Нацполіції.

Виконувач обов’язків глави Нацполіції Вадим Троян заявив, що в Княжичах проходила спецоперація з викриття небезпечного угрупування, причетного до розбоїв і грабежів, в яку входили особи, "які мають стосунок до правоохоронних органів".

Екс-радник міністра внутрішніх справ, колишній речник МВС, полковник міліції у відставці, журналіст і телеведучий Костянтин Стогній вважає, що найближчим часом правду про обставини перестрілки в селі Княжичі ніхто не дізнається: "У Княжичах п'ять убитих і жодного пораненого. Таке відбувається тільки при операціях зачистки".

Генеральний прокурор Юрій Луценко пояснив, як просувається розслідування у справі про перестрілку між правоохоронцями у селі Княжичі, внаслідок якої загинуло п’ятеро осіб.

Про це він сказав під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради, - інформує 24tv.

Слідчі ГПУ вбачають в діях тих, хто координував подальші дії, явні ознаки злочинної недбалості, яка призвела до особливо тяжких наслідків, а власне до вбивства п’ятьох працівників МВС при виконані обов’язків, – сказав генпрокурор.

Він пояснив, що слідство буде встановлювати, хто за які команди має нести відповідальність, "але вже зараз ясно, що команди були докорінно неправильними".

"КОРД без жодного попереднього аналізу, планування був відправлений на те, щоб відбити двох розвідників, під’їхавши до місця події, а приїхали вони не на службовому автомобілі, і, як вони заявляють, не побачили спецсигнальних знаків ДСО, бо вони не нанесені на переднє скло, а проблискові маячки не працювали", – Луценко уточнив деталі, які передували фатальній стрілянині.

За словами генпрокурора, тепер лише експерти можуть сказати, хто вистрілив перший.

Нагадаємо, в ніч на 4 грудня у селі Княжичі Київської області правоохоронці влаштували між собою перестрілку, у якій загинуло п'ять поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
5 Показати IP 6 Грудня 2016 18:49
А чому Фацевича не слуху ні духу
Анатоль_ Показати IP 6 Грудня 2016 19:08
Я в глибокому шоці, брати мої та любі друзі!
------ Показати IP 6 Грудня 2016 21:58
Жаль що не було там Авакова
Гриць Показати IP 6 Грудня 2016 22:19
Координаторів в тюрягу.
А я думаю Показати IP 6 Грудня 2016 22:41
Однні проїхали грабувати,інші намагались їм перешкодити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus