USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шевченко стане головним тренером збірної Польщі, – ЗМІ

24 Січня 2022 15:52
Український тренер Андрій Шевченко погодився очолити збірну Польщі.

Про це повідомляє НВ з посиланням на Telegram-канал vZbirna.

За інформацією джерела, Шевченко погодив із Польським футбольним союзом усі деталі контракту.

Повідомляється, що на новій посаді колишній коуч збірної України зароблятиме 2,5 мільйона євро на рік. Частину цієї суми 45-річному спеціалісту виплачуватиме Польський футбольний союз, частину – спонсори.

Очікується, що Шевченка буде представлено головним тренером збірної Польщі після того, як вирішить з Дженоа нюанси свого контракту.
Збірна Польщі 24 березня проведе півфінальний матч стикового турніру до чемпіонату світу 2022 року проти збірної Росії, а у разі перемоги поляки за путівку на Мундіаль 29 березня посперечаються з Чехією чи Швецією.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що у послугах Андрія Шевченка був зацікавлений турецький Галатасарай, проте українець відкинув пропозицію зі Стамбула.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року Шевченко очолив італійський футбольний клуб «Дженоа», але протримався на посаді трохи більше двох місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
уважний Показати IP 24 Січня 2022 16:03
Проснулися :))) Вчорашню інфу відкопали :)))
100 % Показати IP 24 Січня 2022 16:34
Прес-аташе збірної Польщі Якуб Квятковські прокоментував інформацію про те, що національну команду найближчим часом очолить український фахівець Андрій Шевченко. Раніше повідомлялося, що Шевченко погодився очолити збірну Польщі і зароблятиме 2,5 млн. євро на рік. "Інформація не відповідає дійсності. Єдине, що ми зараз можемо сказати – новий головний тренер буде оголошений 31 січня. Все інше – чутки", – передає слова Квятковські Sport24.
Анонім Показати IP 25 Січня 2022 10:13
ще польша разів з десять програє і вернеться до рідного Динамо. далі вчити програвати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus