USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шевченко вирішить сам, чи гратиме проти Англії

18 Червня 2012 12:41
На сьогодні існує вірогідність того, що капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко, травмований у матчі проти збірної Франції, зіграє у заключному матчі групового турніру проти збірної Англії.
Про це в ефірі «Сніданку з 1+1» повідомив лікар збірної України Леонід Миронов, - пише Проспорт ТСН.
Він нагадав, що під час гри з Францією Андрій отримав доволі болючий удар в район колінного суглобу, але «як мужній спортсмен довів гру до кінця». За словами лікаря, за станом на вчорашній вечір стан Андрія Шевченка був цілком задовільний.
«Кількості рідини у колінному суглобі стало менше, але залишається набряк і обмеження у русі, особливо у згинанні», - сказав лікар. Ввечері після гри Шевченку постійно проводили процедуру кріотерапії з лімфодренажем, були назначені протизапалювальні препарати.
«Є деякі покращення стану Андрія. Зранку ми обстежимо колінний суглоб, зберемо консиліум з лікарів національної збірної, будуть продовжуватись лікувальні заходи», - сказав Миронов.
Говорячи про шанси на те, чи вийде Шева у вівторок на поле у грі проти Англії, Миронов оцінив їх 50 на 50.
«Але мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світу, що він справжній професіонал», - зазначив лікар, додавши, що остаточне рішення про те, чи братиме участь Шевченко у вечірньому тренуванні і у завтрашньому матчі, залежатиме насамперед від самопочуття та бажання самого капітана збірної.
«Останнє слово, звичайно, за ним», - сказав Миронов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жужужу Показати IP 18 Червня 2012 19:30
1. «як мужній спортсмен довів гру до кінця» 2. «Але мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світу, що він справжній професіонал» А ще великий байкар)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus