USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Шість років тюрми: на Волині судили винуватця ДТП, в якій загинула 4-річна дитина

28 Червня 2023 17:17
Горохівський районний суд визнав 41-річного волинянина винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження, заподіяли потерпілим тяжкі тілесні ушкодження та спричинили загибель кількох осіб.

Про це інформує прокуратура області.

Увечері 18 липня 2021 року чоловік за кермом автомобіля «FORD FOCUS» із перевищенням швидкості рухався автодорогою у селі Печихвости Луцького району. Не впоравшись із керуванням, він допустив зіткнення авто з придорожнім деревом.

У результаті ДТП загинула 4-річна дівчинка та двоє дорослих пасажирів, ще четверо пасажирів авто, серед яких було двоє дітей, зазнали травм.

Читати ще: Втікали від бурі: подробиці смертельної ДТП на Волині із 12 людьми в легковику

Зауважимо, що усі діти в автомобілі їхали без використання дитячих утримувальних систем.

Суд призначив водію покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 28 Червня 2023 20:51
А як там Катя Алфьорова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus