USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шістьом волинським фірмам заборонили реалізацію продукції

4 Грудня 2008 18:39

У листопаді ДП «Волиньстандартметрологія» видали шістьом суб’єктам підприємницької діяльності приписи про заборону реалізації усієї продукції. Про це 4 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як ідеться у повідомленні «Волиньстандартметрології», у листопаді фахівці відділу державного нагляду провели 26 перевірок додержання стандартів, норм і правил, з яких п’ять – повторні. Порушення виявили при проведенні двох третин первинних перевірок.
За результатами державного нагляду п’ятьом суб\'єктам підприємницької діяльності видано сім приписів про заборону реалізації перевірених партій продукції вартістю 62,9 тисячі гривень. Окрім того,  шістьом фірмам заборонили реалізацію усієї продукції.
Також до адміністративної відповідальності притягнули сімох посадових осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пані Моніка Показати IP 4 Грудня 2008 21:44
А чому назв фірм нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus