USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Продавати спиртне вночі заборонили і в Нововолинську

21 Листопада 2011 14:18
Заборонили реалізацію пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв у закладах торгівлі з 23 вечора до 8 ранку в Нововолинську.

Про це повідомили у прес-службі нововолинської мерії.

Сорок злочинів скоїли мешканці Нововолинська під впливом «зеленого змія» з початку року. Поза тим, місцеві охоронці задокументували майже 700 випадків появи громадян у громадських місцях у нетверезому стані та розпиття алкогольних напоїв.

Своєю чергою, 130 людей під дією спиртного дебоширили дома.

Така статистика змусила міліцію звернутися по допомогу до міської ради. Так, на черговому засіданні виконкому вирішили заборонити в місті реалізацію пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв у закладах торгівлі з 23 вечора до 8 ранку.

Усі заклади ресторанного господарства виконком зобов’язав обладнати камерами відеоспостереження та забезпечити охороною і порядком не лише самі заклади, а й прилеглі до них території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus