USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Школа для громадських організацій» завершила свою роботу на Волині

27 Лютого 2009 13:13
У Луцьку 27 лютого під час прес-конференції підбили підсумки проекту «Школа для громадських організацій у Волинській області». Учасникам навчання видали відповідні документи. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Директор Національного демократичного інституту з міжнародних відносин в Україні Марта Коломиєць розповіла, що Волинь стала третім регіоном в Україні, де реалізовується подібні проекти . З листопада 2008 по лютий 2009 14 учасників школи (активісти громадських організацій та ініціативних груп) навчалися у «Школі для громадських організацій».
Учасники відвідували три семінари – з пандрейзингу (пошук коштів) та щодо стосунків з владою та ЗМІ. Також, пані Коломиєць проінформувала, що чотири учні школи на реалізацію своїх проектів отримають фінансову допомогу від Національно-демократичного інституту.
Всім присутнім учасникам навчання вручили відповідні документи. Президент херсонського фонду милосердя та здоров’я Алла Тютюнник зазначила, що проекти-переможці представлятимуть та захищатимуть інтереси громадян. Пані Тютюнник розповіла про ці проекти.
Сергій Кутинець з села Залізниця Любешівського району планує видавати бюлетень «Залізницька газета». Це спричинено тим, що селяни часто не мають необхідної для себе інформації. Проект також сприятиме тому, щоб влада надавала інформацію про свою роботу.
Анатолій Романюк з Маневицької районної громадської молодіжної організації «Інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив» пропонує створити у райцентрі дитячий ігровий майданчик. Проте це лише початок. Крім цього майданчика пропонується зробити ще три подібних, а також танцмайданчик для молоді.
За словами Алли Тютюнник, пан Романюк вже відправив листи представникам влади, де пропонує конкретні місця для встановлення майданчиків. Представник громадської  організації «Надія покоління» Ольга Черен пропонує спорудити гімнастичний зал в одній із шкіл Турійського району, а Віталій Мокієць (громадська організація «Разом») – замінити у школі села Будятичі Іванничівського району вікна.
Пані Тютюнник наголосила на тому, що фінансуються не побудова цих об’єктів, а заходи спрямовані на залучення коштів.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus