USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школярі не зможуть скласти ЗНО без ID-картки

13 Листопада 2018 09:18
Згідно з оновленими правилами реєстрації на Зовнішнє незалежне оцінювання школярі, які бажають пройти ЗНО, повинні будуть надати ID-карту.

Про це повідомляють у прес-службі Міносвіти.

«Зокрема, школярі, яким виповнилося 14 років, повинні своєчасно звернутися для оформлення ID-карти ... Для школярів своєчасне оформлення паспорта необхідно, адже його копію потрібно подавати в комплекті документів для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання», - зазначають у відомстві.

У правилах виділено кілька категорій осіб, які можуть використовувати для реєстрації інші документи - так, особи, які проживають на окупованих територіях, можуть обійтися свідоцтвом про народження, іноземці та особи без громадянства - копією паспорта або документа, що посвідчує особу, біженці - копією довідки про звернення за захистом в Україні.

Крім того, особи з окупованих територій, які є учнями освітніх закладів на підконтрольній Україні території, в разі втрати засвідчує особу без можливості його відновити, можуть надавати довідку від навчального закладу з фотографією.

Всі інші громадяни України зобов'язані подавати для реєстрації виключно паспорт.

«Цей же документ пред'являється учасником ЗНО для допуску до пункту тестування. Крім цього, питання своєчасного отримання паспорта є актуальним для тих школярів, які 2019 планують вступати на молодшого спеціаліста або молодшого бакалавра після 9-го класу», - підкреслюють в міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядько Показати IP 13 Листопада 2018 18:45
Що це за такий освітньо-кваліфікаційний рівень "молодший бакалавр" ? - Вперше чую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus