USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Школярі проти чиновників: у Ковелі відбувся турнір «Що? Де? Коли?»

29 Березня 2016 21:40
Третій рік поспіль напередодні весняних канікул учнівський колектив ЗОШ № 10 Ковеля за підтримки відділу сім ї та молоді виконавчого комітету міської ради організовує інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Цьогорічний кубок також зібрав учасників турніру та численних вболівальників. Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Учасників привітала директор школи Світлана Шворак, яка побажала вдалої, цікавої та чесної гри.

Для інтелектуалів надійшло понад 80 запитань, з яких відібрали 16. Проти юних розумників виявили бажання зіграти секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк, начальник управління освіти Віктор Бичковський, начальники відділів внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Руслана Семерей, сім ї та молоді Ніна Шум, методисти управління освіти, вчителі, школярі, підприємці.

За столи знавців одночасно сіли 12 команд з навчальних закладів міста. Запитання звучали з екрану і стосувались математики, географії, фізики, літератури, хімії, біології. Їх суть базувалася не на високих знаннях програмного матеріалу, а на логічному мисленні.

Гра підтвердила, що учні добре оперують знаннями, аналізують, розмірковують. Найкращі результати показали команди ЗОШ № 10, № 1, №7 та міської гімназії. Призи для переможців надала міська рада.

Турнір закінчився з рахунком 9 : 7 на користь знавців, і довів, що в Ковелі – всесторонньо розвинена, освічена молодь, яка цікавиться наукою. «Кубок інтелектуалів -2016» здобула команда учнів ЗОШ № 10.

Наступний раунд гри «Що? Де? Коли?» для учнівської молоді відбудеться в травні.

Якщо хтось з ковельчан бажає поставити запитання знавцям, будь ласка, надсилайте їх у відділ сім’ї та молоді. Всі питання обов’язково розглянуть та запропонують для наступного турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus