USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Школярі купують цигарки, аби самоствердитись

6 Жовтня 2009 18:18
Більшість учнів загальноосвітніх навчальних закладів Луцька беруть до рота цигарку, аби самоствердитись та заробити авторитет серед однолітків. Таку думку висловив начальник управління освіти Луцької міської ради Сергій Калуш на засіданні комісії з питань захисту прав дитини на тему: «Профілактика підліткової злочинності, дитячої бездоглядності та безпритульності». Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Аби дізнатись причини, які спонукають учнів до тютюнокуріння, Центром практичної психології і соціальної роботи в серпні була розроблена анкета, яку заповнили учні всіх навчальних закладів міста.
Опрацьовані дані показали, що на другому місці серед причин куріння серед учнів фігурує наслідування дій старших друзів. На третьому місці учні поставили бажання зняти напругу та отримати задоволення від куріння. Частина опитаних бере до рота цигарки, бо як «їм немає чого робити», — зазначив пан Калуш.
З огляду на це, заступник міського голови Анатолій Пархом’юк вважає за доцільне збільшити кількість рейдів відділом кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області у сфері продажу і споживання малолітніми алкоголю, тютюнових виробів, відвідування гральних закладів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 14:01
відваліть від нас !!! займайтесь чимось іншим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus