USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Шмигаль: кількість загиблих цивільних українців у десятки разів перевищує втрати серед ЗСУ

29 Травня 2022 23:40
Кількість загиблих людей серед цивільних громадян у десятки разів перевищує втрати серед військових. Про це в інтерв’ю ВВС News Україна повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

«У нашому випадку кількість цивільних жертв у десятки разів перевищує жертви серед військових. Це доводить те, що російська армія і росія воює з цивільним населенням України, а не з нашими Збройними силами», – наголосив прем’єр.

Шмигаль зазначив, що окупанти діють абсолютно свідомо стосовно цивільного населення, та навмисно здійснюють військові злочини.

«Це дуже легко довести, тому що, коли росіяни називають це «військовою операцією», то під час військової операції йде знищення. Як правило, якщо діяти за правилами і традиціями війни, то знищують військову інфраструктуру, воюють військові з військовими», – пояснив прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гiсть Показати IP 30 Травня 2022 05:51
Зе -властник британского паспорта.Зерно вывезе I шукайте його
Анонім до Гiсть Показати IP 30 Травня 2022 08:23
Ви навіть не намагаєтесь нормально написати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus