USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Штрафів не буде, але платити треба», – очільник ДКП «Луцьктепло»

15 Березня 2022 19:49
Волинянам, які не зможуть вчасно заплатити за комунальні послуги, не нараховуватимуть пеню та штрафи.

Про це розповів директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський, інформує ТРК «Аверс».

Він наголосив, що платити за комунальні послуги таки потрібно – борги не анулюють. Постановою КМУ від 7 березня продовжено строк виплати державних соціальних допомог та пільг, які було призначено раніше на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення.

Читати ще: На час війни Кабмін заборонив стягнення штрафів за несплату комуналки

«Сьогодні є постанова КМУ, якою заборонили стягувати штрафи і пені з боржників. Відповідно, підприємство буде цього дотримуватися. Претензійно-позовну роботу ми проводимо, але не нараховуємо штрафів і пені. Ми нарахування здійснили повною мірою за надані послуги. Про це поінформували на своєму сайті. Рахунки ми подали. Звертаюся до населення: платити треба в міру можливості», – зазначив він.
Читати ще: «Швидко переходимо до економіки воєнного стану»: Шмигаль – про виплату 6,5 тис. грн і відновлення виробництва

Раніше в уряді повідомили, що у разі несплати або оплати не в повному обсязі відключати комунальні послуги не будуть. Водночас такі сплати є великою підтримкою комунальних служб, які працюють у надскладних обставинах та потребують ресурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 15 Березня 2022 21:19
Грошей нема, але луцьктепло тримайся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus