USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шуфрич пообіцяв волинянам квартиру – і не дав. ВІДЕО

26 Липня 2010 12:34
Сім’я, що одружилася у Києві на Майдані Незалежності під час Помаранчевої революції у 2004 році нині живе у Володимирі-Волинському і все ще сподівається на допомогу з житлом, яку їм у 2008 році в прямому ефірі телебачення пообіцяв Нестор Шуфрич.

Сім’я Юрія Жука і Крістіни Єсєйкіної з чотирирічним сином Юрієм та псом, якому не так давно машина переїхала лапу, живуть у помешканні з загальною площею 14 квадратних метрів. У ньому - і кухня, і ванна, і вітальня, і дитяча кімната і робочий стіл з комп’ютером. У квартирі тече дах і стеля чорна від грибка.

Кімнату у гуртожитку їм виділив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. Юрій Жук працює на ремонті машин, Крістіна Єсейкіна викладає танці та за вісім місяців чекає на другу дитину.

21 листопада 2008 року у прямому ефірі ток-шоу «Шустер live» розповіли про Крістіну і Юрія, які побралися на Майдані. Тоді й акцентували увагу на плачевному стані їх житла. Тоді «регіонали» Нестор Шуфрич та Ганна Герман сказали, що беруть під контроль проблему із квартирою цієї сім’ї, адже «це символ помаранчевої революції». Мовляв, якщо «помаранчева» влада не в змозі купити квартиру молодій сім’ї, то це зроблять вони.

Крістіна Єсєйкіна розповідає, що після програми упродовж наступного року було лише два дзвінки від помічників Шуфрича: ті питалися, чи не купила ще собі сім’я квартиру?

«Перед виборами ми пробували писати заяву на ім’я Нестора Івановича. Наша знайома з Луцька передала у його приймальню. Через три тижні подзвонила його помічниця Міла. Вона дуже здивувалася, що ми ще не знайшли житло. І сказала шукати, вказавши ліміт – 400 тисяч гривень», - розповіла Крістіна.

Помічниця Шуфрича тоді наголосила, що квартира має бути двокімнатною і «з нормальним ремонтом - щоб не було соромно перед журналістами».

За всі два роки Шуфрич подзвонив лише один раз, коли молодята повідомили йому, що підходящу квартиру вже знайшли. Шуфрич пообіцяв, що скоро будуть передані гроші на покупку житла. Далі - мовчання

Сім’я Жуків скаржиться на те, що до сих пір нічого конкретного їм так і не сказали, а на пошук квартири витратили близько 2 тисяч гривень.

Три рази вони писали звернення до Нестора Шуфрича через партійні штаби, приїжджали в Київ, сотні разів телефонували йому та його помічникам на мобільний. І навіть, коли вдавалося додзвонювалися до Шуфрича, він просив передзвонювати через декілька днів, хоч потім довго не відповідав на дзвінки.

До сьогодні «помаранчеве» подружжя надіється на допомогу Шуфрича, збирається писати подальші звернення, в тому числі до Президента України Віктора Януковича.

Крістіна Єсейкіна за два роки обіцянок купити нову квартиру від «Партії регіонів» все одно надіється на те, що щось таки буде: «Якщо така поважна людина сказала, що допоможе, то їй треба вірити. Він в прямому ефірі сказав, що нам куплять квартиру. Хоч багато хто нам каже, що то на нашій проблемі просто «попіарились», - каже Крістіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
михаил Показати IP 26 Липня 2010 13:34
наверное все-таки надо работать...а не ждать с небес чудесов...:)
Man Показати IP 26 Липня 2010 16:39
Брехливі морди! За слова треба відповідати,за язик ніхто не тягнув.
муня Показати IP 26 Липня 2010 20:39
чекайте наступних виборів.І заведіть в цій кімнатці для повного щастя котика.
сак Показати IP 26 Липня 2010 23:47
Регіонали - брехуни
VS Показати IP 27 Липня 2010 08:33
На Бога, як то кажуть надійся.. А чим пара, яка одружилась на майдані, скажіть на милість, відрізняється від сотень тисяч інших українських пар, котрі теж мають проблеми з житлом?!! Все, що зробили собі для власнорго блага - це "імідж символу" та канючіння по чиновниках різних рівнів. А не простіше було б купити матеріалів і бодай спробувати відремонтувати дах над кімнатою? Помітьте, і кімнату в гуртожитку за просто так має не кожен.
Man до VS Показати IP 27 Липня 2010 10:29
Пара звичайна і нічим не відрізняється від інших,але квартиру вона не просила ні в кого.Шуфрич сам пообіцяв і слова не дотримав,бичара.Всі вони там кретини.
VS до Man Показати IP 27 Липня 2010 13:26
Та добре вам - не просила. А вам випадково Шуфрич нічого не обіцяв? Надзвоніть помічнику депутата, може там не тільки вас, а й мене квартира чекає
SV Показати IP 29 Липня 2010 10:00
Чому всі забули, що Тимошенко обіцяла віддати Вашу 1000грн за рахунок держави (не подарувати, а повернути Ваше особисте) і наполягала не бігти в перший день у банк, і що? А тут 400 000грн, і свої. Давайте поповнимо "невеличкий" список пільгових категорій ще однією - учасники майдану, а всі працюючі нехай компенсують ці пільги. В гуртожитку без собаки аж ніяк. А витрати 2000грн на пошуки квартири у м.Володимирі-Волинському не коментуються.
Я Показати IP 29 Липня 2010 12:24
Шуфрич, говорити не мішки носити. Так то!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus