USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Не психуй»: зірка мережі Назарчик з Волині передав свої заспокійливі настанови на фронт

10 Січня 2023 13:32
Хлопчик з Волині Назарчик разом із мамою для тата на передову зняли відео, яке стало вірусним.

Про родину, яка уміє заспокоювати і робить нерви ворогам, у сюжеті ТСН.

Днями батько чотирирічного Назара, який підірвав мережу своєю фірмовою фразою «Не психуй» та став популярним на всю країну, передав привіт із фронту. Він запевнив, що робить з побратимами усе для перемоги та спокою українців.

Журналісти зустрілися з Назарчиком у Луцьку. Хлопчик приїхав сюди разом з мамою, аби через волонтерів підтримати тата та усіх військових.

«Я думаю, всі вже знають мого синочка», – відео напередодні розмістили на сторінці бригади, де служить тато Назарчика Олег. Він воює уже майже рік. Разом із побратимами теж заспокоює себе знаменитою фразою: «Не плач. Все буде добре. Все буде Україна. Буде мир. Виженемо ворога з нашої України, все буде добре, головне не психувати».
Тим часом на Назарчика задивляються та одразу впізнають лучани. Вони переконують, що уже давно послуговуються та заспокоються його фразою. «Маленький хлопчик зі своєю фразою – символ перемоги», – кажуть перехожі.

Місцеві волонтери з хлопчиком фотографуються на надихаються його позитивом. Вони якраз готуються до поїздки на передову. Разом із продуктами воїнам планують передати прапор, де виводять великими літерами «Не психуйте». Поряд зі своєю фірмовою фразою Назарчик малює сонечко – як символ перемоги. Цей вислів та прапор на передовій має ще більше підняти дух татові Назарчика та усім наших воїнам.

Як ми писали, відео, де 4-річний хлопчик із Волині розсипав борошно, а потім заспокоював маму, вже відомою фразою «Не психуй», досі підкорює інтернет. Назар не бачив тата понад пів року, адже він на фронті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus