USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шукачами металу займеться прокуратура. ВІДЕО

6 Квітня 2011 14:57
Волиняни, які шукали металобрухт і постраждали від вибуху невідомого предмета на війьковому полігоні у Ковельському районі, приїздили сюди вже не вперше.
Про це розповів очевидець пригоди, який уцілів після трагедії, житель села Черемошне Олександр Римарчук. За його словами, хотіли «паро гривень заробити». Про це повідомляє телецентр «Ковель».
Шукачі металобрухту приїхали на полігон на підводі. Чотирьох місцевих жителів не зупинив ні шлагбаум при в’їзді, ні попереджувальні таблички, які тут на кожному кроці.
Мандрівка на полігон стала останньою для 47-річного Василя Білинця та на рік старшого Сергія Римарчука – хрещеного Олександра. Разом із хлопцем уцілів і син одного із загиблих. Їм чоловіки наказали відійти подалі, коли вирішили дістати небезпечний предмет із землі.
Житель села Поворськ Сергій Демчук – перший, хто прийшов на допомогу горе-шукачам металу після того, як пролунав вибух. Каже, що коли підійшов, один з чоловіків ще живий був. Саме він і викликав рятувальну службі.
Місце події оглянули експерти вибухо-технічної служби та слідчі міліції. Оскільки трагедія сталася на території діючий авіа полігону, подальшим розслідуванням займеться військова прокуратура.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus