USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Шукають підрядника для реставрації кінотеатру «Батьківщина» в Луцьку

23 Квітня 2024 06:42
Управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило тендер на реставрацію з пристосуванням будівлі кінотеатру під приміщення багатофункціонального простору для бізнесу в Луцьку, що на вулиці П’ятницька гірка, 2.

Відповідні торги тривають на сайті prozorro.gov.ua.

Проєкт передбачає реконструкцію приміщення під багатофункціональний простір для бізнесу, створення офісного простору для підприємців та облаштування багатофункціональної зали для проведення заходів.

Відповідно до тендерної документації, реставрація включатиме, зокрема, утеплення та зовнішнє оздоблення фасадів, утеплення фундаменту та підвалу, утеплення горища, заміну вікон і дверей, заміну покрівлі, посилення стін, внутрішнє оздоблення приміщень, улаштування вимощення, реконструкцію систем опалення, вентиляції та кондиціонування, системи водопроводу та каналізації, електромонтажні роботи, влаштування пожежної сигналізації та системи відеонагляду, блискавкозахист, закупівлю меблів, благоустрій території та озеленення.

Очікувана вартість реставраційний робіт – 51,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, уряд Німеччини виділив 800 тисяч євро на реконструкцію приміщення колишнього кінотеатру «Батьківщина». За вимогами грантодавців, це має бути мультифункціональний простір для проведення різноманітних заходів.

Реконструкцію фінансуватиме уряд Німеччини (GIZ), адміністратором проєкту є ПРООН.Донор виділить 800 тисяч євро, а Луцьк співфінансує проєкт і виділить 200 тисяч євро.

Роботи планують завершити до 31 січня 2025 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучани Показати IP 23 Квітня 2024 09:40
По перше. Об'єкт має статус пам'ятки архітектури. По друге. Проект реставрації повинна розробити проектка організація, яка має у своєму штаті ГАПа із відповідним сертифікатом. По третє. Реставраційні роботи повинна виконувати організація відповідного реставраційного профілю. І насамкінець. Відповідальніть за вибір переможців буде нести замовник, а контролюючі організації зобов'язані вести контроль за дотриманням вимог законодавства у сфері охорони культурної спадщини і державних будівельних норм при реставрації та її фінансуванні. P.S. Міська громадо - на контроль !
Лучанин до Лучани Показати IP 23 Квітня 2024 10:42
Все правильно, але буде як завжди. Наймуть бригаду сільських хлопців, які типу все вміють, далі пам'ятку обліплять пінопластом, вставлять жахливі пластикові вікна і черговий об'єкт для "розвитку" туризму готовий
Параграф Показати IP 23 Квітня 2024 11:58
А чому дотепер не подано проект реставрації на розгляд і погодження консультативної ради департаменту культури ОВА ? Не підводьте партнерів із уряду Німеччини ! Дотримуйтеся необхідних процедур і не компроментуйте Україну !
Сакраментальне питан Показати IP 23 Квітня 2024 12:47
Так для кого готують об'єкт ?
лучанка Показати IP 23 Квітня 2024 19:16
кіно йшло при поляках, німцях, совєтах і прийшли до влади українці
Порада Показати IP 23 Квітня 2024 21:13
Перше, ніж розпочинати реставрацію - замовнику, проектанту, підряднику, будконтролю, відділу охорони культурної спадщини піти на екскурсію до будинку Пузини і добре подивитися як НЕ ТРЕБА робити реставрацію ! Точно знадобиться !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus