USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Шумахеру сьогодні - 46. Коли бачить рідних, течуть сльози

3 Січня 2015 13:19
Семикратний чемпіон "Формули-1" Міхаель Шумахер, який зазнав важких травм, починає плакати, коли чує голоси дружини та дітей. Про це повідомляє італійське видання Corriere della Serra.

Нагадаємо, 13 червня вйого перевели в спеціальне реабілітаційне відділення лікарні в Греноблі.

Спортсмен, якого паралізувало після інциденту під час катання на лижах, дуже повільно одужує. Реакцію на голоси рідних називають дуже цінним здобуттям, адже це вказує на те, що мозок Шумахера працює і можливо він зберіг пам'ять.

"Плаче Шумі. І іноді загадково. Він плаче, коли чує своїх дітей, голос дружини, своїх собак. У тиші цієї кімнаті, сльоза стікає по його худому обличчі при відомих йому звуках", - пише італійський журналіст.

З часів інциденту, який стався 29 грудня 2013 року, родина гонщика намагається якнайменше коментувати його стан. Відомо, що реабілітація Шумахера відбувається вдома, у квітні менеджер спортсмена повідомляв, що паралізований Шумахер упізнав дружину, однак поки не може спілкуватись.

Сьогодні, 3 січня, Міхаелю Шумахеру виповнюється 46 років. Команда "Формули-1" привітала славетного гонщика з днем народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дiдо Показати IP 3 Січня 2015 13:44
Бажаю швидкого одужання, пану Шумахеру!
волинь 2015 Показати IP 3 Січня 2015 14:50
Віват Шумі...дай боже тобі здоров'я, одужуй, світ потрибує таких милосердних людей як ти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus