USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Швейна фабрика у Луцьку просить продовжити договір оренди

13 Квітня 2016 15:59
Замість двох на десять років планують продовжити договір оренди землі для ТзОВ «Котон», що у мікрорайоні ЛПЗ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 13 квітня.

Депутати розглянули звернення ТзОВ «Котон» про внесення змін до рішення міськради «Про поновлення договору оренди землі ТзОВ «Котон» для обслуговування виробничих приміщень на бульварі Дружби народів, 4».

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, раніше депутати прийняли рішення про поновлення договору оренди терміном на два роки, а тепер підприємство просить збільшити термін до 10 років.

Директор швейної фабрики «Котон» розповів, що підприємство долучається до благоустрою території, зокрема планується освітлення вулиці Грабовського, тому що поблизу входу в ДНЗ немає жодного ліхтаря.

Члени комісії вирішили рекомендувати депутатам під час сесії підтримати проект рішення із пропонованою зміною.

Представників підприємства члени комісії запросили також долучитися до загальноміської толоки 16 квітня, коли планується прибирання парку Дубовий гай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яручик рішає Показати IP 13 Квітня 2016 16:56
та про яку ще фабрику говорять там такої небуло і немає!!????..діяльності ніякої нездійснює.....депутатам треба працювати по місту а не в кабінетах і довіряти хабарникам ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus