USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Швейцарці покращать демографічну ситуацію у Луцькому районі?

8 Вересня 2008 10:15
У Луцькій центральній районній лікарні проходить капітальний ремонт полового відділення. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 8 вересня розповів заступник голови Луцької РДА Арсен Сидорчук.
За словами пана Сидорчука, передбачається, що у Луцькому районі у майбутньому будуть впроваджуватися українсько-швейцарські програми «Здоров’я матері й дитини». Проте основною умовою швейцарців стала реконструкція пологового відділення ЦРЛ згідно з європейськими стандартами. Тому в ньому зроблять окрему кімнату із санвузлом для кожної породіллі.
Як розповів заступник голови Луцької РДА, представники цієї програми нещодавно відвідали лікарню з тим, що глянути, як проводять ремонт. Реконструкцію планують завершити до кінця року.
У випадку впровадження програми пріоритетним напрямком стане раннє діагностування вагітних жінок, що дозволяє виявляти різні хвороби й ускладнення на початкових стадіях.
До речі, як стверджує пан Сидорчук, за останні 5 років демографічна ситуація у Луцькому районі значно покращилася, що відзначається й на обласному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus