USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Швидкі й засоби для транспортування поранених передали волинським захисникам

18 Липня 2022 17:18
У взаємодії з колективом волинської екстренки, а також у співпраці з меценатами та волонтерами голова Волиньради Григорій Недопад передав чотирьом військовим підрозділам автомобілі та спецзасоби для транспортування поранених.

Як повідомили у Волиньраді, дві карети швидкої підвищеної прохідності із обласної комунальної власності днями передали на баланс князівської бригади та одному із батальйонів тероборони. Санітарний транспорт додатково укомплектували майже 60 змінними автопокришками та 400 літрами моторного мастила.

Окрім того, колектив центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф сформував і повний набір засобів для транспортування поранених: м’які і тверді ноші, реанімаційні комплекти з можливістю подачі кисню, портативні кардіографи і, звісно ж, медикаменти. До вантажу також додали вакуумні матраци, каремати, спальні мішки та продукти тривалого зберігання.
«Усе найкраще – нашим воїнам», – так прокоментував акт передачі швидких та медичного вантажу керівник волинської екстренки Володимир Шмаль.

Читати ще: Волинські медики передали для військових дві швидкі

Голова обласної ради Григорій Недопад зазначив, що автотранспорт, в тому числі і спеціалізований, – це те, що найчастіше озвучують військові у своїх запитах.
«Ми намагаємося миттєво реагувати на такі прохання. На сьогодні нашим захисникам вже доправлено не один десяток автотранспорту. Це і позашляховики, і техніка для земляних робіт, вантажівки, автобуси, тягачі, лавети, санітарний транспорт. При потребі техніка дообладнується та доукомплектовується. Щиро віримо, що це полегшує та убезпечує життя бійців на фронті», – заначив очільник Волиньради.

Також Григорій Недопад передав два легковики у користування окремій тактичній групі «Арей» та одному з добробатів. Авто, а також кілька комплектів шин до них, придбані за сприяння меценатів та доправлені з-за кордону зусиллями волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus