USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Швидкісний експрес до «Борисполя» знову зламався на виїзді з Києва

8 Грудня 2018 19:46
Швидкісний експрес Kyiv Boryspil Express, який курсує між станцією «Київ-Пасажирський» і міжнародним аеропортом «Бориспіль», знову зламався.

Про це повідомив у Facebook колишній депутат Київради Олексій Давиденко.

«Моя знайома поїхала в аеропорт цим новим супершвидким поїздом-експресом Київ—Бориспіль і запізнилася на годину від заявленого часу», — повідомив Давиденко. За його словами, потяг зупинився на виїзді з Києва. До аеропорту його тягнути приїхав локомотив.

«Перехожі пішки обганяли нерухомий експрес і ржали, і фоткалися на цьому сумному фоні. Пасажири, що сиділи усередині, проходили онлайн реєстрацію на свої рейси через провідників поїзда. А люди, що читають новини про чергову поломку експреса, вже точно вирішили цим зручним і швидким сервісом не користуватися», — зазначив Давиденко.

Нагадаємо, запуск Бориспільського експреса став одним з головних столичних скандалів зими. Голосно розрекламований поїзд, який відкривав особисто Порошенко, зламався в перший же день роботи, потім це сталося знову, а через тиждень рейси супер-електрички різко скоротили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 9 Грудня 2018 15:54
Sky Bus альтернатива

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus