USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Швидкість, нічні поїздки і казуси: луцька таксистка розповіла про свою роботу

12 Березня 2021 19:31
Що таке бампер, тиск у шинах, як замінити оливу в автівці й заощадити на пальному, знає водійка Надія Мєдвєдь. Жінка за кермом з 12 років, любить швидкість і не боїться далеких поїздок та нічних подорожей.

Любов до водіння в їхній родині передається з покоління в покоління, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Коли у Надії закінчується робочий день на основній роботі, на неї вночі чекає не тепла ванна чи ліжко, а дорога, нові знайомства і пригоди. Каже: вже не може прийти додому і просто розслабитись, так і тягне ввечері за кермо. А шлях до професії таксистки почався з авантюри.

«Почалося з того, що зламалась машина і ми з чоловіком на таксі все їздили, – пригадує жінка. – Він каже: «Слухай, не хочеш спробувати потаксувати?» Я й не відмовилася. Ми зробили всі документи і я спробувала. Сподобалося».

Уперше Надія сіла за кермо трактора ще в 12 років. У юності водійка їздила сільськими дорогами і здобувала досвід на автівках друзів. А офіційно посвідчення водія отримала у 27 років.
На запитання, чи порівнювали її у роботі з чоловіками, відповідає ствердно. Спочатку в компанії ставилися насторожено, мовляв, як це – жінка і за кермом таксі, але потім звикли і прийняли в колектив.

Коли трапляються критичні ситуації, колеги-таксисти приїжджають за лічені хвилини.

«Підвозила жіночку напідпитку, вона не хотіла виходити з машини, погрожувала, лізла битися. Мусила викликати хлопців на підмогу. Приїхали, культурно висадили її, все пояснили. Звісно, вона заплатила за поїздку, але вечір був зіпсований», – розповідає таксистка.

Перші нічні замовлення, пригадує Надія, приймала без остраху. Адже весь колектив компанії, у якій вона працює, – завжди на зв’язку. Проте згодом жінка таки придбала в автомобіль засоби, якими зможе себе захистити.

Нині водійка планує отримати дозвіл на вантажні перевезення і стати далекобійницею, щоб подорожувати світом разом з чоловіком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ввв Показати IP 12 Березня 2021 21:17
Певно треба сказати..як таксисти хамлять..і везуть.. Платять податки..і стааляться до тарифів своїх..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus