USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шиба озвучив ціну свого вступу до політичної сили

27 Травня 2008 12:44
Як повідомляє репортер «Волинських новин», Луцький міський голова Богдан Шиба готовий підтримати ту партію, яка поверне міськраді стадіон «Авангард». Цю інформацію пан Шиба озвучив під час прес-конференції 27 травня.
Міський голова вкотре пояснив свій вихід із ВО «Батьківщина»: «Міський голова – це так багато обов’язків, що не вистачає часу на господарську роботу. Тому все, що заважатиме моїй господарській роботі або моїй позиції як представника інтересів територіальної громади – я буду відкидати. Якщо в цей момент якісь партійні впливи не дозволяли приймати серйозних, принципових рішень по інтересах громади міста, то вибирати треба важливіше. Це є головним поясненням мого виходу із партії».
«Але я не буду перед вами лукавити, якщо якась політична сила серйозно допоможе мені закінчити спроби по темі стадіону – однозначно, остаточно і безповоротно на користь територіальної громади, то я без сумніву її підтримаю, докладу всіх зусиль, щоб ми її всі підтримали – раз вона таку добру справу зробила», - додав Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus