USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шиба пообіцяв, що невдовзі молодь Луцька отримає квартири

8 Серпня 2008 09:42
За словами голови Молодіжної ради Луцька Ольги Коритнєвої, за результатами проведеного дослідження основних молодіжних проблем, однією із найактуальніших є питання молодіжного житлового кредитування. Під час проведення спільної прес-конференції Богдану Шибі офіційно передали перелік пріоритетних питань та заслухали його думку стосовно можливості їх вирішення. Градоначальник сказав, що «у найближчі тижні будуть придбані квартири молодим багатодітним сім’ям». Про це 8 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Міський голова сказав, що під час липневої сесії уже виділено півмільйона гривень на будівництво достойного житла. За його словами, він буде наполягати  на тому, щоб більшість квартир надавались молодим сім’ям із дітьми. «У найближчі тижні будуть придбані квартири молодим багатодітним сім’ям», – уточнив він.
Також Богдан Шиба розповів, що «серйозні кошти – десятки мільйонів гривень» будуть виділені за рахунок «оголошення аукціону із продажу земельних ділянок на будівництво торгово-розважальних комплексів». Гроші, за словами пана Шиби, використають на молодіжне будування та створення студмістечка.
Довідково:
29 червня з ініціативи Молодіжної ради Луцька стартувала акція «Звернення молоді до міської влади «Моє місто завтра». Метою акції стало бажання визначити основні проблеми та пріоритетні напрямки діяльності міської влади із позиції пересічної молодої людини та донести їх до керівництва Луцької міськради.
Протягом місяця у різних частинах Луцька встановлювались мобільні пункти, де кожен міг висловити найважливіші питання, які повинна першочергово розглянути міська влада. Всього опитано більш як 500 респондентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 12:29
:)
Анонім Показати IP 8 Серпня 2008 13:37
о, Коритнєва з явилася!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus