USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку молодь відпочиває інтелектуально

14 Червня 2014 12:12
Альтернативу курінню, пияцтву й розпусному життю знайшла молодь Луцька, які зібралися в інтелектуально-патріотичному клубі на вулиці Драгоманова, 1.

Темою вчорашньої зустрічі, 13-го червня, була україномовна поезія, коли кожен охочий читав зі сцени вірші українських класиків, сучасних авторів. Були й презентації власних творчих доробків.

Завідувач клубу-філії на Драгоманова, 1 Віталій Поліщук розповідає, що така поетична зустріч – друга й вона є частиною циклу проектів, які роблять для молоді: літературні, музичні зустрічі, тематичні спілкування тощо.

Віталій наголошує, що на Драгоманова, 1 приходять усі охочі, нікого силою не заганяють, тому атмосфера дуже привітна, всіх пригощають чаєм. З його слів, клуб-філія дає можливість молоді цікаво, змістовно проводити дозвілля, окрім того тут виховують патріотизм. Зокрема прикладом цього є вчорашня зустріч «Творчість у серці: Українське. Крапка».
«Мова віршів, прози – зближує людей, вчить любові й розвиває інтелектуально. Сьогодні нас не дуже багато зібралося, літо, усі роз’їжджаються з міста, але тут ті, хто шукає інтелектуальної, духовної їжі й отримує її. Наша зала розрахована на 50 людей, взимку усе зайнято», - каже завідувач клубу-філії на Драгоманова, 1 Віталій Поіщук.

24-річний лучанин Володимир Столярчук теж прийшов на зустріч. Через написані рядки він говорив про любов. Хлопець розповідає, що в творчому доробку є більше трьох сотень віршів. Половина – соціальна тематика, інші про кохання і жінок. Як говорити Володимир: «Саме про кохання і жінок, бо не було б їх – не було б поезії взагалі». Пише він уже 5-й рік.
«Сьогодні вирішив продекламую власні вірші саме про кохання, бо зараз і так багато зла і негативу в Україні, хочеться чогось хорошого», - каже Володимир Столярчук.
Організатори запевняють, що подібні інтелектуально-патріотичні зустрічі проводитимуть й надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 14 Червня 2014 12:36
Хороша альтернатива Версалю чи Опері
дідо Показати IP 14 Червня 2014 14:07
які абсолютно різні лиця у порівнянні з клієнтами опери.
Претензія Показати IP 14 Червня 2014 22:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus