USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Шиба розповів, як ліквідували його досягнення

24 Березня 2011 14:05
Колишній луцький міський голова Богдан Шиба вважає, що за час його керівництва містом йому вдалося нормально налагодити роботу з малим і середнім бізнесом.

Про це Шиба розповів інтерв’ю газеті Волинь нова.

«Радий, що у нас нормально розвивалося громадянське суспільство», - сказав Шиба у відповіді на питання про те, що йому вдалося в період перебування на посаді міського голови і що, можливо, слід було робити інакше.

«Людям можна було шукати справедливість - з пікетами чи без них - і влада завжди йшла назустріч», - додав Шиба.
«За чотири з половиною роки перебування на посаді міського голови мені вдалося нормально налагодити роботу з малим і середнім бізнесом. У нас був дозвільний центр, який давав змогу прозоро працювати з підприємцями. Зараз це все ліквідовано», - вважає колишній луцький мер.

«Подивіться, що робиться в податковій інспекції у день звітності, коли люди намагаються доступитися до чиновників, - стоять годинами. Відомо, до чого це призводить - до корупції», - вважає він.

«Можливість захищати і реалізовувати свої права - це головне, що вдалося досягти в місті», - резюмував Шиба.
Щодо того, що він зробив інакше, Шиба сказав: «Напевне, жорсткіше боровся б з тіньовою економікою. Чесно кажучи, саме тіньовий бізнес на рівні держави підтримував партійні проекти і внаслідок цього ми маємо таке беззаконня в економіці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Уважний читач Показати IP 24 Березня 2011 15:00
Про всі досягнення Шиби уважно читайте на сайті "Волинської правди" і робіть висновки. Шиба наробив Луцьку, як кіт на глині. Можливо, навіть менше.
Перехожий Показати IP 24 Березня 2011 15:20
Пан Шиба зробив щось, а висновки зробите через -після ........ чотири роки!
вова Показати IP 24 Березня 2011 17:51
шибу до Німців підривать економіку !!!
Люся Показати IP 24 Березня 2011 18:47
А хто вам щось хороше зробить? Самі щось робіть, а то Шиба поганий, Романюк поганий. Самі ж їх обираємо...
Лучинець Показати IP 24 Березня 2011 19:59
Не було досягнень, а був суцільний дерибан, менше треба вихвалятися і бути скромніше і не приписувати собі тих здобутків, яких не було.
Соратник шиби Показати IP 24 Березня 2011 21:11
Це неправда. 1) Стільки конфліктів з малим бізнесом не було ніколи раніше як в шиби. 2)Середній бізнес взагалі був ним ігнорований. Ніколи (!) не проводились зустрічі мера з будівельниками, ніколи не було зустрічі з виробниками по окремих галузях, ніколи він не організовував зустрічі з проблем розвитку перспективних напрямків бюджетоутворюючих підприємств. 3) Візити на підприємства шиба здійснював лише (!) при нагоді візиту до міста керівництва з Київа і Ю.Тимошенко; 4) Контакти з підприємцями були лише під час їхніх протестів - підприємці ринку, парку, тощо. 5) Шиба ніколи(!) не зустрічався з організаціями підприємців; 6) Навіть керівники комунальних підприємств зустрічались з мером лише раз в рік. Ніколи (!) він не був на цих підприємствах (крім ЛТЕП); 7) Шиба ніколи (!) не брав участь у громадських засіданнях щодо стратегії економічного розвитку міста; 8)Дозвільний центр створений ним так, що усі дозволи на МАФи, землю та архітектуру (Головні) проходили поз цей офіс, який був окозамилюванням. 9) Рішення виконкомів проводились кулуарно, порушуючи законодавство, без участі малого бізнесу і громадськості. 10) Для ліквідації системи корупції середньої ланки чиновників, введеної шибою треба надзвичайні зусилля. А тому - не треба ля-ля!
просп. Волі до Соратник шиби Показати IP 25 Березня 2011 08:10
Обирайте уродженців МІСТА, а не зайд-селюків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus