USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Шибу вибори не розчарували, бо матиме мандат

2 Листопада 2010 11:03
Попередні підсумки виборчих перегонів влаштовують нинішнього міського голову Богдана Шибу, оскільки він впевнений, що частенько буватиме у Луцькій міській раді, але вже у якості депутата.

Про це 2 листопада він розповів під час прес-конференції в стінах мерії.

Шиба каже, що втішений, що «вибори в Луцьку пройшли спокійно», незважаючи на те, що «хтось зробив свій вибір свідомо, а хтось несвідомо». Разом з тим мер не приховує свого невдоволення, що нинішні вибори виявились «надто політичними».

«Я зробив все, щоб вибори міського голови в Луцьку не відбувались за принципом стінка на стінку», – додав він.

Разом з тим, Шиба зізнався, що йому зовсім «не соромно за свою виборчу кампанію», оскільки вона, на відміну від кампаній його конкурентів, була «проста, доступна, чесна».

Своїх підлеглих мер попросив не говорити про своє місто погано, оскільки йому неприємно, що напередодні виборів дехто називав Луцьк «сірим».

«Тільки невіглас, який не любить Луцьк, може таке казати про своє місто», – впевнений він.

Скільки триватиме процес передачі влади новообраному міському голові Шиба не знає, однак, каже він, це не означає, що мерія буде працювати неякісно. Більше того, зобов’язав усіх працівників виконувати свої обов’язки «ще краще», аби «протягом наступних двох-трьох тижнів забезпечити злагоджену роботу міського господарства».

Натомість заступник мера Лариса Соколовська не впевнена чи буде вона присутня на наступній «оперативці», тому попрощалась з колективом уже, сказавши, що працювати з цією командою вона мала «за щастя». Крім того, побажала усім підвищення зарплатні і висловила думку, що «90% працівників» залишаться на своїх місцях.

«Природний відбір у міській раді відбувся давно. Бажаю, щоб ви всі залишились на своїх посада… Хоча всім не догодиш», – висловилась вона.

Міський голова своєю чергою додав, що розмови про «слабкість команди» – це всього лиш міф, який створили недоброзичливці, котрі наводили приклад «сильної команди попереднього мера Антона Кривицького».

«Корецький, Семенюк, Волійко... Вони вміли добре заробляти гроші. Тому ті, хто був біля мене виглядали слабше», – промовив Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Олег Показати IP 2 Листопада 2010 11:27
Шиба завжди говорив, що для нього такого поняття як "команда" не існує, що це пережитки соціалізму, а тепер згадав про команду. Вали давай! Лучани свій вибір зробили.
Helge Показати IP 2 Листопада 2010 12:41
"Тільки невіглас, який не любить Луцьк, може таке казати про своє місто" - рассмешил))))) Только ущербный и недалекий человек, для которого верхом достижения цивилизации является пивной ларЬок на остановке и отсутствие коровьих экскрементов на центральной улице может назвать СЕГОДНЯШНИЙ Луцк процветающим и красивым городом... Лох - это судьба, а её не обманешь, гражданин бывший меГ...
Helge Показати IP 2 Листопада 2010 12:48
Понимаю его радость...))) Жаль, что этот человек-ШИБА еще какое-то время будет отравлять воздух Луцка своим присутствием
ммм Показати IP 2 Листопада 2010 12:53
Шиба це і є головне розчарування лучан. Якби місто сяяло як він каже -то він би набрав як і мер Вінниці 80%. От то мер людей не розчарував.А йому вибори показали що він лучан розчарував.
Соціал-Націоналіст Показати IP 2 Листопада 2010 13:08
Респект автору за заголовок
Журналіст Показати IP 2 Листопада 2010 13:12
Для Helge. Ви - дуже низька і "неокультурена" людина. Крім усього, не знаєте мови. Очевидно, приїхали з Москви чи назавжди повернулись з Ізраїлю. Якщо не так, то давно пора вивчити хоч сотню українських слів. Не можна жити в країні, ненавидячи її, що дуже видно по ваших примітивних коментах. А може хочете посаду? Романюк бере в команду лише розумних і чесних людей. Я не прихильниу Шиби, але він не достойний таких "оцінок". Наше місто гарне, я люблю його, як і абсолютна більшість волинян і жителів Луцька. Тут усе для мене дороге - я тут знаю кожен камінь, кожну вуличку. А у вас - одна ненависть, і пре вона з усіх дірок (очевидно, комусь служите). Швидше за все, повітря отрююєте ви, "син юриста". Бридко і неприємно це читати.
Helge до Журналіст Показати IP 2 Листопада 2010 21:12
Ну зачем же Вы так..( Луцк - это и мой город - я здесь вырос, учился, тут живут мои родители, семья... Беда многих лучан в том, что они, в силу своего менталитета, стесняются называть вещи своими именами, думая, что все как-то само собой разрешиться....))))) Будучи самодостаточным человеком, получившим, думается, неплохое высшее образование ЗА (что немаловажно)пределами Луцка, Я МОГУ себе позволить делать сравнения и выводы, не отягощенные разной местечковой лабудой и псевдопатриотизмом. Если считать Шибу не лохом и моральным уродцем, а нормальным человеком, то после одной только истории с его ЛИЧНЫМ участием, когда ОН убил четырех молодых людей в автомобильной аварии, он, безусловно, должен был бы уйти в отставку - а ЭТО даже венок на их похороны не прислало... Луцк, слава Богу, пережил и Шибу, хотя, безусловно тормознул в своем развитии. Луцку еще надолго хватит той энергии и задела ПРОШЛЫХ поколений, которые вкладывали ДУШУ в этот город. Для таких как Шиба - этот город и люди в нем живущие НИКОГДА не были родными - он типичное посредственное, вороватое и недолугое перекати-поле - плевок времени перемен начала 90-х. Я люблю СВОЙ город ЛУЦК, но ассоциации Луцка с шибой и прочими его упырятами вызывают у меня рефлекторную тошноту. Про Москву и Израиль - тут Вы не угадали))) - Когда вы еще не были "журналистом" и осваивали букварь в каком-то райцентре нашей области, в городе Луцк были 5, 8, 9 и 18 РУССКИЕ школы, в которых, в основном, учились дети специалистов строивших в Луцке ЗАВОДЫ (а не пивные ларьки и базарные киоски), военных... Помнится, что, некоторые предметы преподавали со вкусом одетые, умные тетки, окончившие Ленинградский и Московский УНИВЕРСИТЕТЫ, а уровень поступлений в самые престижные СССР-овские ВУЗЫ из этих школ был в РАЗЫ выше чем из школ украинских.... О чем это я!?!? Мне хоть и нравиться, иногда, заниматься юриспруденцией, но я не сын "юриста", а чистокровный УКРАИНЕЦ со 100-% волынскими корнями - просто из меня прет моё высокомерие, образованность и эгоизЪм!!!)))
boretc Показати IP 2 Листопада 2010 13:41
Журналіст: Не розписуйтесь за всіх Лучан!!! А Helge права в тому, що справжнім лучанам такий мер не потрібен і камінчики, що лежать на усіх відомих вулицях тут не при чому - валіза, вокзал, Турійськ!
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 14:23
До Журналіст. 1. Не певен, що ви дійсно журналіст, іще й із великої літери. 2. Щодо "не знаєте мови": Helge знає руський язик, носіїв якого щонайменше вдесятеро більше, ніж мови, то на холєру, вибачте, Helge спілкуватися мовою. (І на холєру я це роблю? Піпєц! :)) ) 3. Не можна жити в країні, ненавидячи її? Можна, ще й як! На жаль, не всім щастить емігрувати з цього синьо-жовтого ... [самоцензура] 4. Наше місто гарне? Отут я з вами скоріше згідний, ніж не згідний, тому що бував у містах, котрі є менш гарними за Луцьк. 5. Бридко і неприємно це читати? Тут я знову ж таки визнаю за вами право на будь-яку реакцію на комент Helge, в тому числі й таку. Але на мою думку, якби мером був не Шиба, а хтось зовсім інший, наше місто було б набагато гарнішим, і не тільки...
Helge до Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 21:14
Полностью согласен с последним предложением.
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 14:27
А теперь еще один коммент, но уже на языке: лично мне (хотя я уверен на 99,999%, что не только мне) Б.П. Шиба очень напоминает В.А. Ющенко. Посетители "ВН" сразу поняли, чем, или надо разжевывать? Только для троллей я бы разжевывать не хотел...
))) до Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 15:41
а Соколовська - тЮльку? все буде добре ))) пережили Шибу, переживем і Миколу ))) Шибі - ДЯКУЮ за те, що поміняв у пологовому головного лікаря. На цьому його історична місія завершена.
Правдоруб Показати IP 2 Листопада 2010 16:15
Шиба Б.П. не міг зробити більше ніж зробив, хоча я думаю, хотів. Багато чого від нього не залежало, домовленності з депутатами це теж наука. Як вмів так і працював, добрим всі не будеш. Нинішній склад депутатів підсказує, що Романюку легше не буде, так що поживем побачим.
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 16:20
To Правдоруб: ИМХО, Шиба не сделал и того, что от него зависело. Как и Ющенко, будучи президентом. Не надо всё сваливать на "плохих" депутатов. Романюку действительно легко не будет, но он - не Шиба, а это уже хорошо, опять же ИМХО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus