USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сільського голову Лудина притягнуть до відповідальності через підготовку до зими?

24 Жовтня 2008 08:57
Перший заступник голови Володимир-Волинської РДА Юрій Динько під час сесії райради прозвітував щодо готовності господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років. Однією із найпроблемніших виявилася ситуація у селі Лудин. Сільського голову цього населеного пункту сесія райради запропонувала притягнути до відповідальності, – 24 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Юрія Динька, у 43-х школах Володимир-Волинського району проведений ремонт на суму 120 тисяч гривень. Наразі проблемним у навчальних закладах залишається питання перевищення лімітів на електроенергію. «Це може призвезсти до невиплат зарплат», – сказав пан Динько.
 
Також негативним моментом є ситуація з опаленням у закладах культури. Наприклад, газом опалюється три Будинки культури. Із 27-ми бібліотек газом опалюється 4, у 13-ти є калорифери, решта – без тепла. 34 заклади культури потребують ремонту. «У їх числі – й районний будинок культури, де триває сесія», – розповів пан Динько.
 
Із 63-х лікарських установ району наразі не готові до опалювального сезону тільки три ФАПи Лудинської сільради, – зазначив перший заступник голови РДА. Також серед усіх сільрад не завезено твердого палива тільки Лудинської. «Наразі ж сільський голова Лудина пішов у відпустку», – констатував пан Динько.
 
Обурені такою ситуацією, депутати спочатку висловили побажання заслухати звіт роботи Лудинського сільського голови на наступній сесії. Проте, як сказав голова РДА Юрій Михалець, «просили заслуховувати не один рік». І додав, що «за невиконання законів України, службових обов’язків і доручень притягнути його до відповідальності та повідомити депутатський корпус про прийняте рішення».
 
Натомість представники сільської ради Лудина нічого не сказали на захист свого голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus