USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Сім’я з Луцька, маючи квартиру, не може там жити й винаймає помешкання

28 Січня 2009 12:10
Сім’я із Луцька змушена платити півтори тисячі гривень щомісяця за винайм квартири, оскільки не може поселитись у власній. Про це родина Терещуків розповіла під час особистого прийому громадян заступником голови Волинської облдержадміністрації Василем Дмитруком, – повідомляє 28 січня репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів пані Терещук, багатоповерхівка, будівництво квартири в якій вони оплачували, мали здати ще до 31 грудня минулого року. Проте документів про передачу житла сім’я так і не отримала. Тому наразі родина змушена щомісяця сплачувати півтори тисячі гривень власнику помешкання, у якому вони проживають. При цьому їхній сімейний прибуток становить лише дві тисячі гривень.
 
За словами жінки, будинок практично добудований. Але відсутні комунікації та штукатурка. Тому багатоповерхівку не здають в експлуатацію. Василь Дмитрук пообіцяв посприяти вирішенню цієї проблеми через проведення зустрічі із представниками фонду молодіжного будівництва, за сприяння якого і зводився цей будинок по вулиці Липинського. Заступник губернатора сподівається, що вдасться дістати кошти для завершення робіт, щоб сім’ї якнайшвидше отримали змогу оселитись у власних квартирах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus