USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скандал у Гаразджі: через заборонений в'їзд на кладовище люди викликали поліцію

13 Квітня 2018 12:12
На в’їзді до луцького кладовища у селі Гаразджа поставили шлагбаум. Перед Провідною неділею його закрили, тому люди, які хотіли заїхати на кладовище, зчинили скандал.

Інцидент трапився у п’ятницю, 13 квітня, пише Волинь24.

Лучани, які приїхали поприбирати на могилах рідних, побачили закритий шлагбаум. Один чоловік навіть поставив свій автомобіль Акура просто перед обмежувачем руху та пішов. Запевнив – не забере машину та не пропустить нікого, поки не зроблять вільний в’їзд на кладовище.

Директор Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування Василь Цетнар натомість пояснює, що шлагбаум поставили ще місяць тому рішенням виконкому. До Великодня він був відкритий, але після свята в’їзд перекрили. Пускають лише священиків, інвалідів, похоронні процесії та спецтранспорт.

Наразі 10 машин не можуть заїхати на кладовище, а 7 - виїхати. Люди вже посварились між собою. Через це на кладовище викликали поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
К.лучанин Показати IP 13 Квітня 2018 12:50
Я теж вважаю що кладвищі не повинно бути руху транспорту та перетворювати святе місце на парковку і робити рух авто як на магістралі. Люди геть совість втратили! Я розумію , що кладовище велике, але ж зробили виключення і для інвалідів, для похорону і спецтранспорту! Решті - зась, і це правильно.
Лучанин до К.лучанин Показати IP 13 Квітня 2018 13:23
Так, це дуже добре що зробили виключення "для похорону"(С), бо де ще таке є що похоронна процесія може на кладовище заїхати. Нехай би покійники пішки ходили як всі інші, а то для них ще й проїзд роби. А взагалі то проїзд має бути вільним, от тільки ті хто може і сам пронести свою д*пу мають ходити пішки - це має бути на совісті людей, щоб не створювати там жвавий автомобільний рух. Дуже багато людей через такі дії не можуть провідати рідних, бо через різні хвороби, вони не є інвалідами, проте пересуватися їм дуже важко і якби їх хтось підвіз чим ближче до могилки, то вони б задоволенням провідали рідних. А заплатити за в'їзд в таких людей грошей теж немає, бо наявність авто вже давно не є розкіш. Принести на горбу через все кладовище воду, ганчірки, інструмент, квіти, ще щось необхідне для прибирання і для здорової людини теж не завди є легко. На квакаючу тваринку іноді теж треба намордника вдягати, щоб не кусало.
К.лучанин до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2018 14:56
Шановний, бачу дуже любиш зі своїм "уставом та в чужий монастир" іти. Будь ласка попробуй попробуй у Львові на машині по кладовищу проїхатись, по Личаківському, наприклад, по Янівському і інш. Там нікому таке у голову не спаде! Чому у лучан таке хамське ставлення до Святих місць, така неповага.?
здравомислячий до К.лучанин Показати IP 15 Квітня 2018 01:30
А для чого зробили таку дорогу по кладовищу по якій може їхати машина?Якби було б зроблено не для машин то доріжки були б тільки для пішоходів-людей.А якщо зроблена широка дорога по якій може їхати машина-значить ця дорога для того і зроблена щоб можна було б заїзджати на авто до памятника!Подумайте а як мають дістатися до могили люди з обмеженими можливостями?люди які не можуть ходити-у яких хворі ноги,люди на милицях і т.д.А як старенькій бабці дійти до могили з інструментом?(сапка,відро,віник).От може син її і підвезти до самого памятника.Ви подумали про це?Потрібно бути людьми і допомагати іншим людям які потребують вашої допомоги.Має бути вільний і доступний проїзд на авто до памятника.Місця всім хватить щоб розминутися.
хехъ Показати IP 13 Квітня 2018 13:28
в Одессе на кладбищах машины раскатывают - аж пыль столбом стоит! И старые, и молодые... Валят мусор на соседние могилы, пофигу. Бомжи и цыгане воруют цветы за милую душу. Все нипочем. Говорю им, евреям и русским, что на Западной Украине так не делают... И ответить им нечего. Не уподобляйтесь им, цените в себе то, что еще не потеряно...
Григорій до хехъ Показати IP 13 Квітня 2018 14:07
А чому не пустити на кладовищах типу дитячого потяга, щоб можно було доїхати до любої могили. Хіба це так складно. А нових українців не пускати. І прибуток кладовищу на санітарне прибирання і допомога громадянам.
Корiнний лучанин до хехъ Показати IP 13 Квітня 2018 14:48
Хвали мене моя губонько.
Місцева жителька до хехъ Показати IP 13 Квітня 2018 15:16
Шановні, не варто далеко їхати. У Рівному вже років за двадцять ворота на кладовищі зачинені. Коли є похорон - біля воріт перекладають труну на каталку і вручну везуть до могили, а всі люди йдуть пішки. А за те, щоб заїхати на кладовище, аби гнати пилюку, там ніхто і мови не веде. Отож і наші люди звикнуть. Але щоб було правильно, то священники теж повинні ходити ногами. Як не як, а вони на роботі, то яке тут може бути виключення? Тоді і решта людей не так ображатиметься...
хехъ до Місцева жителька Показати IP 13 Квітня 2018 19:59
в той же Одессе ограды, барельефы и памятники на металл тащили... Луцку еще далеко до таких дел, но судя по хамлу "Коренной лучанин" все это будет успешно скоро преодолено.
123 до Місцева жителька Показати IP 13 Квітня 2018 20:39
А чого на каталках вже краще на плечах нести. Не доходьте вже до маразму. Нормально у нас було що не можна було їздити лише на провідну неділю. Чого нам робити як у Львові чи Рівному. Хай на нас дивляться, а не ми на когось.
лучанка Показати IP 13 Квітня 2018 13:55
правильно зробили, що заборонили їздити. У понеділок іду по кладовищу, не по центральній алеї, якийсь дурень приїхав бусом, висадив свою маму розфуфирену (не стару і не інваліда) і миють пам'ятник. Ще й двері з усіх боків відкриті в тому бусі навстіж. Мусила обходити поміж могилами.... Нє, мені ноги не вихитались, але й нормальним це назвати не можна.
Носатий дядько Показати IP 13 Квітня 2018 14:16
Вздовж кладовища (за огорожею, на всю довжину кладовища і з перспектовою) повинна бути зроблена дорога (окрема) з облаштованими стоянками і входами, щоб люди могли швидше добратись до могилок...
Добрий до Носатий дядько Показати IP 13 Квітня 2018 14:44
Так там і є декілька входів з одної і другої сторони, не обов'язково пхатися через центральний вхід.
К.лучанин до Носатий дядько Показати IP 13 Квітня 2018 15:00
В принципі вірно!!! Треба кладовище ще облаштувати і треба фінансування на це.
хехъ до К.лучанин Показати IP 13 Квітня 2018 19:48
може у твоего хозяина займешь?
Z Показати IP 13 Квітня 2018 15:00
Обнагліли вже до краю!Повиймайте свої с..аки з машин і пройдіться пішки, і не розсиплетесь, як кілька разів на рік івентар та воду перенесете з машини до могили в руках. Тих хто на милицях чи в інвалідному візку можна й підвезти, а інші, навіть ті, які немічні, можуть потихеньку пройти пішки. Освиніли - машини їм, потяги дитячі, ще понапридумуйте фігні.
? до Z Показати IP 13 Квітня 2018 17:07
Ти чого золий такий Z ? Машини своєї не маєш, але ж люди не винні в цьому ... Заспокійся трішки, не брюзжи.
хехъ до ? Показати IP 13 Квітня 2018 19:51
потому что ему быдлячий совок надоел, типа "коренного лучанина".
123 Показати IP 13 Квітня 2018 19:58
Треба зробити платний заїзд. І людям добре і кладовищу прибуток.
Олег Показати IP 13 Квітня 2018 21:49
На якому кладовищi ще е обмеження ?????? Тiльки гаразджа !!!!! Не вже неможна вiдкрити ворота iншi якi знаходяться далi ?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus